Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 69
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Скажімо, що я був тут, щоб поради і думки. У нижній частині отримання файлу gi? зробив пу? допомогти за умови, що ви розумієте, що ? було зроблено! Якщо ні-ви не дізнаєтесь ніколи
    тобі може зробити приємно отримати мод вже готовий, а до нас турбувати, що ви порушили наші правила, крім того, тут ми завжди допомагали, і не факт, файли, тому що в противному випадку ви тільки каша готова, і я не бачу, що ви вчитеся, якщо не копіювати.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Вибачте, але я просив погляд на мод, який я зробив і тому не думаю, що я турбую вас не порушувати правила. Мені не здається, що він запросив файл вже? зробив...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у мод, у вас тільки збільшується, прес-rail....
    карта дуже бета-версії, проте.....
    я не думаю, що таким чином ви досягнете бажаних результатів, але, трохи більше відчуваєш, особливо, у ****лло "зйомки обертів під навантаженням".....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Вибачте, але я просив погляд на мод, який я зробив і тому не думаю, що я турбую вас не порушувати правила. Мені не здається, що він запросив файл вже? зробив...
    відправивши файли в лічку до користувача nonb має privileggi, щоб викачати з форуму, по-твоєму, не ви порушили правила?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ми говоримо, що я дивився відмінності між картами T7040 орі і T7070 орі, потім трохи драйвери ecm... і я не помітив, карта залізничних важливо для максимальної потужності 1F190A.
    Також, чому? я був переконаний, що не раз працював з 1600 бар в оригіналі.
    Збільшивши карту на залізниці? я повинен збільшуватися, біт 1F2732 правильно?
    і налаштувати обмежувач 1F277A

Інший, що, збільшуючи тиск і час вприскування, витрата, зазначений бортовим комп'ютером rispecchier? реальність?? По-моєму немає... чому? ебу вважає, надати tot мг замість їх йдуть pi?.

Але якщо я змінити карту, щоб конвертувати між пара і мг дизель, наприклад, якщо для 1000 Нм на 2000 оборотів, мені потрібно 70 мг дизель, якщо я ставлю це значення в 75 мг екю inietter? 75 мг дизель, якщо у мене є запит в 1000 Нм?
    Роблю cos? дані бортового комп'ютера виглядають надійними?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    відправивши файли в лічку до користувача nonb має privileggi, щоб викачати з форуму, по-твоєму, не ви порушили правила?
    Я прошу вибачення за це, не думав, що може бути проблемою, так як було файлу орі і змінених файлів від мене на додачу отримали широке поширення неповної.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Ми говоримо, що я дивився відмінності між картами T7040 орі і T7070 орі, потім трохи драйвери ecm... і я не помітив, карта залізничних важливо для максимальної потужності 1F190A.
    Також, чому? я був переконаний, що не раз працював з 1600 бар в оригіналі.
    Збільшивши карту на залізниці? я повинен збільшуватися, біт 1F2732 правильно?
    і налаштувати обмежувач 1F277A

Інший, що, збільшуючи тиск і час вприскування, витрата, зазначений бортовим комп'ютером rispecchier? реальність?? По-моєму немає... чому? ебу вважає, надати tot мг замість їх йдуть pi?.

Але якщо я змінити карту, щоб конвертувати між пара і мг дизель, наприклад, якщо для 1000 Нм на 2000 оборотів, мені потрібно 70 мг дизель, якщо я ставлю це значення в 75 мг екю inietter? 75 мг дизель, якщо у мене є запит в 1000 Нм?
    Роблю cos? дані бортового комп'ютера виглядають надійними?
    торкаючись press rail часи і карту перетворення, по мені, дані, зазначені в trip рада не буде більше attendibilissimi на 100%, чому? перейти змінюватися алгоритм розрахунку останнього, що, однак, в діалог з ecu.....
    ? я не думаю, що велика проблема....
    для прес-rail, здається, очевидно, що якщо приплив прес за її цінність золота потрібно коригувати, як біті ліжко обмеження її карту обмеження....

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Я прошу вибачення за це, не думав, що може бути проблемою, так як було файлу орі і змінених файлів від мене на додачу отримали широке поширення неповної.

навіть якщо твої файли, в момент, коли ви зареєструвалися, навіть якщо ви читали, ви погодилися з нашими умовами і, як наслідок, опубліковано тут повинен слідувати режим нашої політики.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    торкаючись press rail часи і карту перетворення, по мені, дані, зазначені в trip рада не буде більше attendibilissimi на 100%, чому? перейти змінюватися алгоритм розрахунку останнього, що, однак, в діалог з ecu.....
    ? я не думаю, що велика проблема....
    для прес-rail, здається, очевидно, що якщо приплив прес за її цінність золота потрібно коригувати, як біті ліжко обмеження її карту обмеження....
    Він мені розповідав друг, який був використаний один трактор "лабораторія", скажімо, ті, які використовують для оцінки на місцях проблеми, і це було близько 30CV в pi? ті серії, але, проте, в бортовому комп'ютері вже витрата більше, ніж споживає мій серії. Тому будинок, як зміна сили, зберігаючи напрями споживання, пов'язаних з цим використанні палива? Або ? враховуючи, що відбувається з карти конвертувати?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я не думаю, що на споживання буде відновлено на карті перетворення....тому що це функціонал? всі внутрішні all sw ecu, що потрібно, це знати, у відповідності з нм, що має обійтися, скільки дизельного палива треба вприснути через прес-rail і час....тому я вважаю, що дані реального споживання буде розглянуто trip board саме на час впорскування....
    ? я думаю, що навіть з машиною, повністю орі споживчі цінності даних, що не відображають повною мірою реальність, але, швидше, і оцінити середній витрата на фактично не....

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •