[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Вибачте, але я просив погляд на мод, який я зробив і тому не думаю, що я турбую вас не порушувати правила. Мені не здається, що він запросив файл вже? зробив...
у мод, у вас тільки збільшується, прес-rail....
карта дуже бета-версії, проте.....
я не думаю, що таким чином ви досягнете бажаних результатів, але, трохи більше відчуваєш, особливо, у ****лло "зйомки обертів під навантаженням".....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Ми говоримо, що я дивився відмінності між картами T7040 орі і T7070 орі, потім трохи драйвери ecm... і я не помітив, карта залізничних важливо для максимальної потужності 1F190A.
Також, чому? я був переконаний, що не раз працював з 1600 бар в оригіналі.
Збільшивши карту на залізниці? я повинен збільшуватися, біт 1F2732 правильно?
і налаштувати обмежувач 1F277A
Інший, що, збільшуючи тиск і час вприскування, витрата, зазначений бортовим комп'ютером rispecchier? реальність?? По-моєму немає... чому? ебу вважає, надати tot мг замість їх йдуть pi?.
Але якщо я змінити карту, щоб конвертувати між пара і мг дизель, наприклад, якщо для 1000 Нм на 2000 оборотів, мені потрібно 70 мг дизель, якщо я ставлю це значення в 75 мг екю inietter? 75 мг дизель, якщо у мене є запит в 1000 Нм?
Роблю cos? дані бортового комп'ютера виглядають надійними?
торкаючись press rail часи і карту перетворення, по мені, дані, зазначені в trip рада не буде більше attendibilissimi на 100%, чому? перейти змінюватися алгоритм розрахунку останнього, що, однак, в діалог з ecu.....
? я не думаю, що велика проблема....
для прес-rail, здається, очевидно, що якщо приплив прес за її цінність золота потрібно коригувати, як біті ліжко обмеження її карту обмеження....
Він мені розповідав друг, який був використаний один трактор "лабораторія", скажімо, ті, які використовують для оцінки на місцях проблеми, і це було близько 30CV в pi? ті серії, але, проте, в бортовому комп'ютері вже витрата більше, ніж споживає мій серії. Тому будинок, як зміна сили, зберігаючи напрями споживання, пов'язаних з цим використанні палива? Або ? враховуючи, що відбувається з карти конвертувати?
я не думаю, що на споживання буде відновлено на карті перетворення....тому що це функціонал? всі внутрішні all sw ecu, що потрібно, це знати, у відповідності з нм, що має обійтися, скільки дизельного палива треба вприснути через прес-rail і час....тому я вважаю, що дані реального споживання буде розглянуто trip board саме на час впорскування....
? я думаю, що навіть з машиною, повністю орі споживчі цінності даних, що не відображають повною мірою реальність, але, швидше, і оцінити середній витрата на фактично не....