Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт, роббі, я хотів би нагадати, що у картці часу (072366) осі :
    осі x= тиску в рампі
    вісь Y= iq
    вісь z =х значення 0,976=час впорскування
    по мені ви могли б почати спочатку, ти почав 900 бар.
    в карту тиску турбо (077AE4) осі :
    осі x = про
    вісь Y = iq
    вісь z = тиск турбо, виражена у мм рт ст
    по мені, ви можете додавати його історичних пам'яток, і ви повинні зробити те ж саме з картою обмежувач тиску turbo драйвер ? карту, що передує тиску турбо.
    з картою педаль запитайте 85 мм3 але потім обмеження з обмеженням крутного моменту з піком до 78 мм3, мені не подобається, ви можете зробити це краще, обмежувач крутного моменту
    тиск в магістралі rail могли б ви дати 5% фіксований завжди з 1500 об, і 50% load.
    Треба зрозуміти логіку кожної карти, щоб змінити їх, а потім помістити їх усіх разом, чому? всі вони пов'язані між собою.
    Сподіваюся, що це допомогло тобі міркувати, як поліпшити вашу карту.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    Привіт, роббі, я хотів би нагадати, що у картці часу (072366) осі :
    осі x= тиску в рампі
    вісь Y= iq
    вісь z =х значення 0,976=час впорскування
    по мені ви могли б почати спочатку, ти почав 900 бар.
    в карту тиску турбо (077AE4) осі :
    осі x = про
    вісь Y = iq
    вісь z = тиск турбо, виражена у мм рт ст
    по мені, ви можете додавати його історичних пам'яток, і ви повинні зробити те ж саме з картою обмежувач тиску turbo драйвер ? карту, що передує тиску турбо.
    з картою педаль запитайте 85 мм3 але потім обмеження з обмеженням крутного моменту з піком до 78 мм3, мені не подобається, ви можете зробити це краще, обмежувач крутного моменту
    тиск в магістралі rail могли б ви дати 5% фіксований завжди з 1500 об, і 50% load.
    Треба зрозуміти логіку кожної карти, щоб змінити їх, а потім помістити їх усіх разом, чому? всі вони пов'язані між собою.
    Сподіваюся, що це допомогло тобі міркувати, як поліпшити вашу карту.
    це і сед, що я створена, в даний час вдалося покращити?чи можу я записати її на середині?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 14-03-2013 18:50

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я не бачив карту, але я в своєму виступі від lupak, не має сенсу, тому у відсотках педаль... цій карті має значення, як справи? дизельного палива, пишуть нам вас те, що ви хочете, як максимум... правда ? ? якщо не adeguerai всі фільтри кількість? не ходи нікуди... перше, що перебуваєте ? на обмежувач крутного моменту, то (я по пам'яті) має бути принаймні один обмежувач do витрати в залежності від температури дизельного палива. Коли accender? чи ваш комп'ютер, ви dir? краще!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Порада : дивіться карту в 2D, навіть при зміні в табличній
    1 карти часу уприскування потрібно їх же способом: на ви почали на 10а крива (900bar), а на інший на 7-й кривий (600bar) на мою думку ви могли б почати з 4-крива; пропустити драйвера титану, повідомляє кола, ті в барах тиску в рампі.
    для обмеження крутного моменту намагається виправляти на карту педаль, починається з 10-15 % і поступово збільшується до 27-30%

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •