для msport в карту уприскування parzializzato не є в осі n? про n? навантаження
для msport в карту уприскування parzializzato не є в осі n? про n? навантаження
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ок, але в кінці кінців, на курсах вчать, насамперед, використовувати sw?... не пояснюють, як працює кожна карта і для чого вона потрібна?.... як вони пояснюють, що, щоб тягнути ослів за столом ви повинні керувати витратою повітря і палива в міру?...чому? якщо дають % від збільшення за м? не ? метод професійної
на практиці те, що ви говорите, і ви абсолютно праві, але якщо вони мають пройти курс навчання у сфери, до яких ви звертаєтеся, ви повинні тривати, принаймні, 1 тиждень і ціною, слід більше 1000€ cad,а не так, імітуючи оборотів і навантаження в табличній і вказуючи на основі карти від оборотів і навантаження, і почати + або - скільки пунктів або % дати вже людям у дні розуміють, щось метод працює, і вартість курсу abordabile не вірите? крім того, у великих господарствах, як правило, його мета-продати propia обладнання.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-07-2012 в 17:06
я думав, що курси costassero набагато більше...
я знайшов вільний час, щоб дотримуватися ваших порад!і це спасибі ще раз!
що стосується курсу, alientech їх пояснити вам, саме їх методології, на автомобілі з драйвери нові....за те, що їх мені легко перепризначити (що я роблю це добре чи погано ? інше питання) і на автомобілі з драйверами, старих немає
що варто курс я не знаю, включаючи обладнання,програмне забезпечення, передплата на рік, і звичайно ми витратили близько 5000 євро,і курс був для двоє, я і мій****
я зафіксував, принаймні, я сподіваюся, карту!
до понеділка я не можу завантажити, чому? у kess ? у компанії, якщо ви хочете перевірити, і сказати, що ви думаєте, я приймаю будь-яку критику!
і у випадку, якщо споживання більше змін!
у мене є сумніви з приводу тиску turbo f(temp), я лікував, але я не знаю, якщо це потрібно зробити, і особливо, якщо я зробив це правильно
крім того, ви можете сказати мені, якщо клапан egr ? правильно закритий?у мене є сумніви навіть на те, враховуючи, що не з'? в драйвері, і я повинен був спробувати в 2d
imparer? також працювати в 2d, але це вимагає часу,поту і терпіння!на курсі ми використовували тільки табличній і 3d
Востаннє редагувалось magi1984; 15-07-2012 в 19:00
ця карта вже покращилася в порівнянні з першою,але в 2d, де вам мод обмежувач пара драйверів, відразу після того, сара миша втекла, бо з точки зору значення від'ємне поверніть його ori,решта прийнятно, але presione turbo і його обмежувач раніше не digerirla,не могли б ви пояснити, як мода, і чому на підставі того, що ви пояснили?
тиск турбо я обмежений підняти його 0,1 або 0,2 бар, не дотримуючись ніякої політики зокрема.
У rimodifico, дотримуючись, як правило, політики, використовуваний на ін'єкції?cio? поступового збільшення цін у відсотках шляхом ділення обороту в 3 смуги???
Для лімітер пара драйверів,я не сон, зрозумів,я зможу це виправити прямо зараз!
Як тільки я ставлю турбо поставив нову карту,тоді всі різні тести, прикріплені раніше я видалю, а так не appesantisco форум непотрібні речі!
Спасибі msport
зробіть так, принаймні, у вас є база краще, ніж нинішні тиску турбо,тиску turbo f temp і відповідний обмежувач можна дати близько 100-120 пунктів завжди фіксований або, може бути, злегка поступове, починаючи від оборотів і навантаження, близькі до ін'єкції, залежно від того, що ви з табличної частини titanium,є багато систем, можливо не найкращий, але, безумовно, краще, так, як ти.
ось ось, я дав поступове збільшення на turbo від 90 до 100 балів, 56% навантаження і від 1500rpm
крім того, я правильно обмежувач в мінус.
якщо ви кажете, що добре сьогодні вдень я стрибати у фірму і пишу, якщо зможу, якщо немає, я пишу завтра![]()
Востаннє редагувалось magi1984; 29-07-2012 в 22:11