я повинен знайти його, ви знаєте, скажіть мені, де він знаходиться, що я типу і?
я повинен знайти його, ви знаєте, скажіть мені, де він знаходиться, що я типу і?
монтує 24c16
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
привіт, хлопці,у мене така ж проблема з такою ж ебу,і я повинен видалити обмежувач,ви можете мені допомогти і мені?
хлопці, я докладаю flash і e2p,якщо хтось мені пу? допомогти зняти обмежувач
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
хлопці, ніхто не може допомогти мені з цим обмеження на швидкість, що я можу зробити?
Мені другий обмежувач максимальних обертів? полягає в flash, спробуйте завантажити файл на Ecu-safe2, в списку вибрати "z" (speed limiter only).. вибравши праворуч del'інтерфейс тільки поле speed limiter.. зберегти все і напиши.. і завжди ecu bosch обмежувач повинен стояти в flash
моя монтує 29c31 можна?
також вірно і для вас те ж саме прочитати і докласти eeprom 24lc16