-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
Якщо не виключається З управління, програмного забезпечення, автомобілів і автотранспортних засобів-rester? у recovery tappandola або знявши роз'єм..
йде виключена сторони і те, що від управління забезпечення, не з'? інше рішення..
-
переконайтеся, що клапан закривається,відключіть його від ecu,і йди спокійно!! максимум у вас буде помилка в блоці управління, якщо ви не зробите правильно.але якщо і закрито, ніяких проблем..
у разі виключіть також dtc на карту!! але тільки біти egr, а не інші...
-
і не виймайте вилку!! а що ви там прочистити датчик regolatyore
-
хлопці, спасибі всім, а я подзвонив в майстерню, що мені зробити? завтра виняток через ecu, в даний час? я хотів би знати, маючи fap виключення системи рециркуляції ог пу? привести до проблем з fap? ? можна також виключити fap? у разі, якщо, як ви? і нарешті, у цьому, що мені зробити? у egr через ecu не знаю, що я повинен запитати, щоб зрозуміти, якщо f? хорошу роботу, або мені псує тільки ебу, і незабаром avr? проблем з автомобілем???? дякую і вибачте моє невігластво.
-
fap і ще одна річ..якщо хочете, можете toglere також те,що, дійсно, якщо ти відкинеш ви робите добре для вашого гаманця і навколишнього середовища, а також людей..але якщо ви робите купити труби sostituitivo в dpf та натисни видалити dpf також від ecu...якщо і добре зробив, що ви ніколи не будете мати проблем...
-
-
цілий рік ? 2006 року ? німецька, не італійська.
на буклет c? написав:
на буклет c? написав:
audi 8p lblsf1
fm5a4009r8p60t40ggn
і тоді директиви євро c? написав:
2003/76/CE - B
-
-
вибачте.... але для чого потрібно знати тип двигуна, щоб виключити egr fap??? ви закон, зміна, перепишемо і в шлях!! або, щоб зрозуміти, чи є насправді ? fap??
-
хлопці, не знаю, на книжку не c? написав, де я можу побачити ?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму