Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 49

Обговорення: штамп ezs mercedes w203 cdi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    99
    ок, я бачу, якщо я можу, і дам вам знати ,якщо я хочу їх прочитати і переписати їх ви можете мені зробити, що б схему підключення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    як ти до висновку, може бути, я повинен змінити, я ezs ставлю ключ, але не відкриває картину.......у вас повинен бути, я читав....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    99
    Привіт я замінив два мікро-з іншого ezs але проблема була в колеса це теж закодований,насправді ,та ж проблема, я замінив колеса і eprom з внутрішньої то несправність, і він працював

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    мій теж не відкриває, блокує рульове управління, але ви пам'ятаєте, що ep2 було в замку, можливо, я починаю від них..... але ти завжди брав в руїнах не нові речі, я думаю.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    На моїй Merc ? довелося мені зламав замок. Я? я видалив тільки частина електроніки старий і я переустановив на новий (з бойні), і він працював без проблем. Очевидно, що все робиться без зварювання або нічого не міняти, просто взяти компоненти одного і того ж номера. Очей не встановіть замок рульового управління до проведення перевірки, що все працює. Якщо вона встановлена, і у разі не можливості визнання закривається і потім не видаляє-й? з відсіку, якщо не на дрібні шматочки.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    дякую за пораду, так я його повинен розірвати його на шматки, тут не рухається нічого.... тепер я бачу те, що вирішує господар автомобіля.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    дякую за пораду, так я його повинен розірвати його на шматки, тут не рухається нічого.... тепер я бачу те, що вирішує господар автомобіля.....
    Якщо ви не можете розблокувати його не видалиш легко...

Є прив'язки, яка закривається коли ? заблокований і не дозволяє зняття його відсік.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    sno дайте нам знати, l результат!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    99
    ви я отримав в руїнах,eventualmento у мене всередині w203 і комплект на w210,але перед заміною рульового управління, ви можете це зробити:ви повинні зняти ezs зняти пластикові з'єднує всі вставити ключ нагрівається з допомогою фена звичайний мікро з маркуванням 2j74y в той же час від крани на замок, якщо відкрити його, можна легко відокремити,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    там повинна бути побудована, щоб замінити цю проблему. я роблю пошук, і ви знаєте,

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •