Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 27

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Та й проблема зчеплення слід замінити вам ріпи з самого початку?... Вже відпрацьовані, їх трохи більше... трохи ноги, і я теж помітив все це зробив...
    Тепер ви повинні замінити його, перш ніж ви залишити ходьби я рекомендую nn sforsala ще стільки ж, поки nn коробки передач....ну,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    але потрібно трохи напружує, не спалити!!!!5 хвилин sfrizionamento...від власного вогню!!!але я підтверджую, мене до prox, ви повинні прийняти зчеплення rinforzat...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    Після sfrizionata вчора проблему ? зникли! Я працюю в невеликий магазин автозапчастин, а я так і не зрозумів муфти посиленою носовою частиною, де розташовані і хто їх виробляє! Я, як муфти виведення AP, Luk, Sachs, Raicam, Mecarm, Quinton Hazzel і Valeo, і, бачачи, онлайн-каталоги і tecdoc існує тільки один код для моєї машини!! також вивести Fiat я тільки один код!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав abberello Visualizza Messaggio
    Після sfrizionata вчора проблему ? зникли! Я працюю в невеликий магазин автозапчастин, а я так і не зрозумів муфти посиленою носовою частиною, де розташовані і хто їх виробляє! Я, як муфти виведення AP, Luk, Sachs, Raicam, Mecarm, Quinton Hazzel і Valeo, і, бачачи, онлайн-каталоги і tecdoc існує тільки один код для моєї машини!! також вивести Fiat я тільки один код!
    Дивіться, забули знайти муфти посилені в каталогах запчастин...це запчастини з оригіналу...а, дивіться, я особисто сів на нього муфтою CO.Мене. ? фірма мілана...спробуйте знайти її в інтернеті...
    Я знаю ще, що вони встановлені також sachs performance...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    я знаю, що ви робите зміна в роботі зчеплення,який полягає в тому, consumarere штирів, які перешкоджають адгезії між досконалою диск зчеплення і маховик,споживаючи дотримується пі? і не має проблеми з муфти, які буксують,я знаю, чому? коли я роблю карти кращих спонукань,я посилаю його зробити це зміна на механіка, і не мають пі? проблеми
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт вибухнути...вибачте, але я не розумію, що таке " змінити...", ви маєте на увазі на болти, що тримають тертя матеріалу?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    точно не тобі, я не можу сказати,але тобі я можу знати як я відчуваю, це друг, який робить ці зміни
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    хе-хе, і я, звичайно, цікавить! а ми майже односельці

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)