Манометр на впускний колектор?
Манометр на впускний колектор?
я адмін, манометр ? рекомендується.
Турбокомпресори можуть мати шпинделя між підшипниками і в цьому випадку тертя ? набагато менше і turbolag ? дуже зміст. Вартість? ? високий. Я не можу сказати, скільки коштує змінити, але ? дорога, впевнений, якщо прив'язані до турбокомпресор оригінальний
У turbista пу? зробити це зміна ?
ну не ? що-то просто, враховуючи їх оборотів, що робить турбокомпресор. Повинен покладатися на тих, хто робить це за корабель. краще не імпровізувати, він може завдати шкоди. Тоді, не ? що ви приймаєте, і монтуються підшипники, ми хочемо комплекту. Кілька разів ви можете? щоб змінити спочатку turbo, але це ? добре, що його оцінював хто ? експерт торгівлі. Можливо, на форумі є? хто займається ці зміни? не знаючи нікого особисто, я не можу знати
деякі автомобілі серії вже монтуються турбіни vgt на підшипники...є гаретт серії брг....просто знайти і за розміром...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
вибачте, потім, щоб отримати відповідь більше? швидкий турбіни, що робити, збільшити або знижуватися?
я не дуже добре розумію
на осі z-значення, виражені в % вірно?
а потім пі? ? високий відсоток і більше? турбіна ? "швидкий" в піднятися тиск?
дякую за роз'яснення
карту не втручається безпосередньо на turba але на соленоїд управління перепускного клапана-vgt....
якщо я правильно зрозумів, збільшується відсоток duty cycle соленоїда більше vgt тримає закритій палітри більше тиску turbo сіль.....
очевидно, то прес-seguir? завжди карту тиску турбо і відносний лім......
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...