Доброго дня, будь ласка, можете перевірити цей файл, якщо ви відчуваєте, чи ні, що я зробив добре як map, що мод для egr прошу допомоги, чому? я новачок в галузі, завдяки
Доброго дня, будь ласка, можете перевірити цей файл, якщо ви відчуваєте, чи ні, що я зробив добре як map, що мод для egr прошу допомоги, чому? я новачок в галузі, завдяки
Звичайно, допомогою ? що я не можу виключити egr
Також, на жаль, я не маю прав для завантаження файлу, який ти мені надіслав. ви можете inviarmelo через повідомлення???? Спасибі. так пробую, і ми бачимо,
На жаль, я підтверджую, ecm не розпізнає цей файл, але я точно знаю, навіть враховуючи той факт, що ? був змінений, що читати ? пройшло успішно.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 05-04-2013 в 00:27
і, як ви йдете в розширений режим?нагадаємо, xo nn бачу.
питання вже? шукається і відповідь в 1000 разів...читайте тут прикріпити файл: http://www.professionalchiptuning.ne...=allegare+file
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ось і все, хлопці , спасибі x l допомогу в цьому і файл, в якому я хотів би відключити будь ласка egr.aiutatemi
скинути від 69718 в 69794, привіт
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]