як ти його знайшов ? важко було або текла вільно? я забув тебе загоряється edc, коли він обмежує?
як ти його знайшов ? важко було або текла вільно? я забув тебе загоряється edc, коли він обмежує?
ні, текла вільно! не горить жоден індикатор, коли тому дефект!
ок, спробуйте перевірити всі ланцюзі низького тиску, дизельне паливо, у тому числі графинчик іноді знайти якісь перешкоди, то дайте мені знати
ок, ви мені скажіть, де ви взяли кабелів для вантажівок для autocom?
вибачте, я купив їх у китаї я намагався їх працює, якщо адмін дозволяє мені даю вам посилання pin-код, щоб зробити діагностику obd = 30 iveco
ок, дякую тобі!
я не знаю iveco? коли ? сталося зі мною один stralis, яка не міняла, pi? горить індикатор двигуна , від діагностики, пам'ятаю, що це було відносно тиску турбо,на прохання друга, який працює в iveco змусило мене перевірити подачу повітря vgt до і після фільтра ,очистити і змастити привід вище турбіни перевірте рух важеля змінної геометрії, але все було в порядку зрештою він зламав інтеркулер,спробуйте зробити перевірку, поставивши його під тиск, здрастуйте. a я забув, я також зробив тест з турбонаддувом texa, і я вилив все ок
Привіт ,мені і довелося ж проблема була змінною геометрією, що-вільний .У діагностиці виходив erore, що було ясно,
iveco 30 pin штир 27 +24 pin, 2 лінії k
eobd pin 5 штир 16 +24 pin 7 лінія
я сподіваюся, що це допоможе