Привіт хлопці, я хотів би підключитися до цієї дискусії, чому? нещодавно я встановив на моїй 159 1.9 150cv jtdm q-tronic є водостічна труба і труба прямо з кішки 200 клітин magnaflow замість DPF і зроблені, зробити, звичайно, необхідні зміни в ecu, закривши DPF і EGR, не? ні одна КАРТА.
Читаючи на різних форумах думки на downpipe я незгідний....хто каже, що втрати в низьких значні....а хто, що покращує за низькими цінами та інші, які замість цього нічого не змінюється, але в моєму випадку я можу вас запевнити, що стрілянина по низьким цінам ? значно збільшилася!! У відхиленнях від стаціонарних з qtronic я завжди відставання дивно, чому? до 1500 turbo не хочете потрапити, а тепер я лінійно починаючи з 1000 оборотів, інший автомобіль, коротше кажучи. Також витрата палива значно поліпшені......смердить? ? збільшилася, але немає диму завдяки CAT 200 клітин
Єдине, що ви помітили, найбільше з downpipe ? свист турбіни, що зараз почуває себе краще виходу вихлопних....якщо я поставлю термінал, спортивний, на ваш погляд, вона поліпшить звук??
![]()
якщо ви покладете термінал спортивна, трохи покращує звук, але мало,для downpipe, безумовно, покращує басів.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Поліпшення низьких обертах ви відчуваєте, як гори водостічна труба, тільки з dpf off різниця ? мало.
Я кажу про 2.4 на 1.9 навіть з downpipe різниця ? - мінімальна.
вибачтеke cos? у downpipe ?