Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 37

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    північно-схід
    Повідомлення
    12
    привіт привіт, я наруто . я лав. у представництві " мерседес". якщо ви люб'язно надіслати мені перші 9 цифр , перші 3 літери більше, інші 6 цифр, я можу вам пошук . він забув нагрівач і webast ,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав naruto2121 Visualizza Messaggio
    привіт привіт, я наруто . я лав. у представництві " мерседес". якщо ви люб'язно надіслати мені перші 9 цифр , перші 3 літери більше, інші 6 цифр, я можу вам пошук . він забув нагрівач і webast ,
    ..але теми читати з початку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    у мене не було часу зняти автомобіль з wis я знайшов, опалення suplementare (додаю фото), як я припустив мунро,запобіжник, який ? у салоні автомобіля н. 35 опалювач sth? я не той запобіжник ? порожній.........я зробила тест з тестером на двері ампер, щоб побачити, поглинання потім я спробував зняти з запобіжника під час, щоб побачити різницю, але нічого не робити для curiosity тестер я вже 15/17 ампер поглинання мені здається, р? дивно.......на тиждень я роблю інші докази, прямо зараз мені доведеться повернути ключ на 10 і від'єднати акумулятор, якщо я зупинюся-й? зараз.......1.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Tom79
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    sti капуста 15 ампер поглинання... ми вважаємо, що вам батарея розрядиться...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    привіт, сьогодні я перевірив машини, щоб побачити, я нагрівач, але в моїй не c? таким чином, проблема ? інший....якщо у когось є інша ідея, добре буде

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    У вас сидіння з електроприводом? при відключенні ебу sorro сидіння і подивитися, якщо c'? ще поглинання, 15/17 ампер пов'язані, безумовно, з can, який залишається активним, несправний електронний блок управління, який не йде в стані спокою і тримає в активному стані системи. як правило, на вісімдесят відсотків є блоки управління сидінь електричні давати ці проблеми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    Привіт,він мене один раз, і побачив ту ж проблему на bmw і був генератор, який робив поглинання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    привіт нічого сидінь, електричні єдине сидінь ? що мене горить SRS, але це ? вже багато.......перевіривши ще я майже сумніву, що це стартер, чому? якщо відключаю кабель, який спускається електродвигун поглинання ? регулярне,у тиждень я отримую токоизмерительных кліщів....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    я ? прийшли, струмові кліщі, щоб перевірити автомобіль? питання тепер, що ? тиждень, чи що ? все ок.....я не розумію, що ? успіх дякую вас, у всякому разі ті, які мені дала пораду, якщо станеться? ще (сподіваюся, що ні) контролера? pi? докладно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    по мені, потрібно перевірити, чи добре генератора..і не сказав, що якщо не працює, ви відразу ж помилка dtc...smontalo ви поклали його в школі і тексти добре і подивитися, скільки заряду.....

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •