привіт привіт, я наруто . я лав. у представництві " мерседес". якщо ви люб'язно надіслати мені перші 9 цифр , перші 3 літери більше, інші 6 цифр, я можу вам пошук . він забув нагрівач і webast ,
привіт привіт, я наруто . я лав. у представництві " мерседес". якщо ви люб'язно надіслати мені перші 9 цифр , перші 3 літери більше, інші 6 цифр, я можу вам пошук . він забув нагрівач і webast ,
у мене не було часу зняти автомобіль з wis я знайшов, опалення suplementare (додаю фото), як я припустив мунро,запобіжник, який ? у салоні автомобіля н. 35 опалювач sth? я не той запобіжник ? порожній.........я зробила тест з тестером на двері ампер, щоб побачити, поглинання потім я спробував зняти з запобіжника під час, щоб побачити різницю, але нічого не робити для curiosity тестер я вже 15/17 ампер поглинання мені здається, р? дивно.......на тиждень я роблю інші докази, прямо зараз мені доведеться повернути ключ на 10 і від'єднати акумулятор, якщо я зупинюся-й? зараз.......1.jpg
sti капуста 15 ампер поглинання... ми вважаємо, що вам батарея розрядиться...
привіт, сьогодні я перевірив машини, щоб побачити, я нагрівач, але в моїй не c? таким чином, проблема ? інший....якщо у когось є інша ідея, добре буде
У вас сидіння з електроприводом? при відключенні ебу sorro сидіння і подивитися, якщо c'? ще поглинання, 15/17 ампер пов'язані, безумовно, з can, який залишається активним, несправний електронний блок управління, який не йде в стані спокою і тримає в активному стані системи. як правило, на вісімдесят відсотків є блоки управління сидінь електричні давати ці проблеми.
Привіт,він мене один раз, і побачив ту ж проблему на bmw і був генератор, який робив поглинання.
привіт нічого сидінь, електричні єдине сидінь ? що мене горить SRS, але це ? вже багато.......перевіривши ще я майже сумніву, що це стартер, чому? якщо відключаю кабель, який спускається електродвигун поглинання ? регулярне,у тиждень я отримую токоизмерительных кліщів....
я ? прийшли, струмові кліщі, щоб перевірити автомобіль? питання тепер, що ? тиждень, чи що ? все ок.....я не розумію, що ? успіх дякую вас, у всякому разі ті, які мені дала пораду, якщо станеться? ще (сподіваюся, що ні) контролера? pi? докладно...
по мені, потрібно перевірити, чи добре генератора..і не сказав, що якщо не працює, ви відразу ж помилка dtc...smontalo ви поклали його в школі і тексти добре і подивитися, скільки заряду.....