сказати по правді, я не використовував плоскогубці, але адаптер типу тих, bdm, з кінці пружини...
у всякому разі я dissaldata і читати, ось правильний файл, спасибі
сказати по правді, я не використовував плоскогубці, але адаптер типу тих, bdm, з кінці пружини...
у всякому разі я dissaldata і читати, ось правильний файл, спасибі
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Я знаю, що не можу я тобі допомогти, але я знаю, що ? є TRW 51795433, тому що він був збережений в іншій папці.
Все одно тут, але раджу тобі чекати, хто більше? оснащений мене![]()
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 24-01-2013 13:18
якщо не буде adare, що один, янгол ви fiskio![]()
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
якщо у вас є рішення блоку циліндрів ? краще, чому? варто ебу я повинен відправити його в мантую, і я мілана...не ? прямо тут, біля
дякую
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
є і ще щось, що не йде в читання не мені, повертаються розміру у вас ліжко як 95320
ні, я прочитав, як 25LC320 і як програміст я wellon vp-590
я навіть xprog-m, але не підтримує 25LC320
мені читання як 95320 і місце. у будь-якому випадку файл ангел, що він каже, бути TRW 51795433 якщо я відкриваю його з допомогою HxD я бачу, що ? є TRW 51746194, то мій же блок управління. повинно піти добре
це ? читає, як 95320 з допомогою xprog, прочитані файли ідентичні, розмір ? інший.
я думаю, що залежить від деяких параметрів в wellon встановлена погано, так як читання з wellon, як 25lc320 мені створити рядок в кінець файлу 00 00 00 00
однак, перевіривши розмір файлу ангел рядок ? є так само в свій файл, насправді розмір ? ж, як мій файл прочитав, як 25lc320, що ? pi? великі файлу ліжку, як 95320![]()
зараз на м'який торма файл