Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Обговорення: FAP off на Peugeot 307 2.0 HDI

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    16
    я, на edc15 psa крім зміни управління двигуном, з допомогою діагностики, змінити деякі параметри BSI.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт Знає?81 poresti сказати, що тачка в управління двигуном і змін в BSI ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав Sas?81 Visualizza Messaggio
    я, на edc15 psa крім зміни управління двигуном, з допомогою діагностики, змінити деякі параметри BSI.
    з lexia я поставив через telecaricamento fap не активний
    і обнулити лічильники, я міг би в чомусь іншому ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Ecu safe працює на цій машині і що стосується egr, що ecu safe нічого не робить, перевірили датчик витрати повітря?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт Giampi80, я ж ваш автомобіль, той же sw і hw, telpo тому не знав про існування ви ecusafe і заплатив кілька євро для defap,
    що ? було зроблено просто ідентично вашому, чесно кажучи, ніколи не було ще помилки fap сьогодні, тільки я відчуваю, що провести все-таки є, чому? я відчуваю, rel? атакує тільки pigio педалі.
    Я намагався переробити файл з ecusafe, але ? інший ( я не знаю, якщо ? проблеми програмного забезпечення )
    якщо ви хочете відрізати, системи egr, потрібно поставити в 0 біт 06111E і близнюка 07111E.
    ви пробували файл magi1984 ?

Citazione Спочатку Написав Gianpy80 Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, ви допоможете мені зрозуміти, як прибрати ФАП на цю машину? монтує EDC15..
    Я пробував з Ecusafe, але робить безлад. Лампа не горить, але машина не йде вперед і робить багато диму..
    Я додаю до орі і мод зробили ecusafe.. Куди мені йти на дотик і де він неправильно ecusafe?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Проблема, описана мені здається, що як dell, видалення EGR. На цих повій, французькі залишається відкритим, і при його видаленні. тому, якщо не пробки , машина палить і не робить обертів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    L' egr ? завжди закритий, відкривається, коли електромагнітний клапан активізується, що з депресією відкриває egr.
    Щоб бути впевненим, що не потрапить ще команду відкрити можна зняти навіть незайману один від одного електромагнітний клапан.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •