я, на edc15 psa крім зміни управління двигуном, з допомогою діагностики, змінити деякі параметри BSI.
я, на edc15 psa крім зміни управління двигуном, з допомогою діагностики, змінити деякі параметри BSI.
Привіт Знає?81 poresti сказати, що тачка в управління двигуном і змін в BSI ?
Ecu safe працює на цій машині і що стосується egr, що ecu safe нічого не робить, перевірили датчик витрати повітря?
Привіт Giampi80, я ж ваш автомобіль, той же sw і hw, telpo тому не знав про існування ви ecusafe і заплатив кілька євро для defap,
що ? було зроблено просто ідентично вашому, чесно кажучи, ніколи не було ще помилки fap сьогодні, тільки я відчуваю, що провести все-таки є, чому? я відчуваю, rel? атакує тільки pigio педалі.
Я намагався переробити файл з ecusafe, але ? інший ( я не знаю, якщо ? проблеми програмного забезпечення )
якщо ви хочете відрізати, системи egr, потрібно поставити в 0 біт 06111E і близнюка 07111E.
ви пробували файл magi1984 ?
Проблема, описана мені здається, що як dell, видалення EGR. На цих повій, французькі залишається відкритим, і при його видаленні. тому, якщо не пробки , машина палить і не робить обертів
L' egr ? завжди закритий, відкривається, коли електромагнітний клапан активізується, що з депресією відкриває egr.
Щоб бути впевненим, що не потрапить ще команду відкрити можна зняти навіть незайману один від одного електромагнітний клапан.