Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я не розумію, чому? ж ecu встановлений на opel, читає-пише з великою кількістю інтерфейсів... в цьому немає...питання, різні протоколи??
    однак друг попросив мене turbizzare його panda 100 hp...я читав, що блок управління додаткового ? добре, з одного боку, але в будь-якому випадку ви прив'язані до ефекти установки-mapper ж з очевидним розподілом грошей..я б навіть сказав, дуже сподобалося, як ціни...
    я думав, замініть ecu з м7.6.3 opel або 7.3h4 стилуса 1.4 16v....
    що ви говорите ? можливо?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    я не розумію, чому? ж ecu встановлений на opel, читає-пише з великою кількістю інтерфейсів... в цьому немає...питання, різні протоколи??
    однак друг попросив мене turbizzare його panda 100 hp...я читав, що блок управління додаткового ? добре, з одного боку, але в будь-якому випадку ви прив'язані до ефекти установки-mapper ж з очевидним розподілом грошей..я б навіть сказав, дуже сподобалося, як ціни...
    я думав, замініть ecu з м7.6.3 opel або 7.3h4 стилуса 1.4 16v....
    що ви говорите ? можливо?
    питання правил заносяться в протокол, мабуть, не є повний доступ або не мають бажаного розвитку...ї? я не знаю.

якщо вам необхідно встановити turbo, ви повинні мати екю, отриманих від турбо або повністю programmaabile (непридатним/спортивний) сенна? ми зробити нічого...все ecu автомобіля пилососом, звичайно, не можуть контролювати надлишковий тиск і, отже, не йдуть добре.
    залишається, а потім ще проблеми мати ecu автономного округу, cio? що функції без з'єднання з іншою частиною конфігурації dell автомобіля (бортовий комп'ютер, immo, ecu-abs, esp, ecu рульового управління, рамки, etc etc etc) то у вас вже? усі відповіді, які ви шукаєте, щоб визначити, на що ecu direzionarti (спортивний/заміни : megasquirt, pectel, mektronik, etc etc etc)

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    автомобіль простоїть pressoch? на дорогах...а ідея встановити stand alone ecu і втратити функціонал? всі ці компоненти і розгорнув...
    для 7.6.3 або 7.6.2 opel corsa-astra opc, що ви скажіть мені? ? можете змонтувати? хто-небудь, випадково, їй пін-код з цього ecu??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    66
    я спостерігав би за 7.9.10 500 abarth.....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    вже зробив клаудіо...для мене немає ? можливим встановити, що...змінюються в першу чергу плагін електропроводки на ecu....

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    це ? автомобіль неправильний, на якому зробити upgrade з turbo, якщо не реалізує l еластичність? для коригування є? двигун і електроніка вимагають не пу? йти далеко.

удачі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    66
    а я спостерігав би, як раз той,звичайно, що якщо ви хочете змінити ебу без коригування електропроводки, давайте пропустити цей проект!

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Як вже запропонував існують ecu повністю програмовані...
    Але для подібних змін погоджується, так як він в дорозі
    Зміна типу авто.. коштує менше, і немає проблем
    З FDO.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •