Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Обговорення: погляд карту audi a 4

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    я не хочу сказати, що в цю мапу, і зроблено добре..так що не зрозумійте мене неправильно...
    ну навіть якщо обмежувачі крутного моменту зроблені так,....в карту не впроваджує більш 66mg... і турбо.. не маючи торкнувся біт svbl... більш 1.3 бар не піде..і те ж саме lim turbo
    те, що карта не зроблено добре..але шкоди не буде...я думаю, що хлопець, який зробив він мапу.. на обмежувачі крутного моменту і забув натиснути R ecm.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт pinotec велике спасибі за ваш внесок я хочу ще сказати, що карту я не зробив це сам, і мені шкода, що це незабаром закінчиться в розділі файлів, жарти досі ви єдиний, хто сказав те, що якимось чином може допомогти моєму другові, щоб дізнатися, як з цим впоратися? все, щоб зарахувати його теж на форум таким чином, щоб поліпшити, до речі, що ви маєте на увазі, коли говорите "? забув натиснути r ecm" і що ? у svbl?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    привіт pinotec велике спасибі за ваш внесок я хочу ще сказати, що карту я не зробив це сам, і мені шкода, що це незабаром закінчиться в розділі файлів, жарти досі ви єдиний, хто сказав те, що якимось чином може допомогти моєму другові, щоб дізнатися, як з цим впоратися? все, щоб зарахувати його теж на форум таким чином, щоб поліпшити, до речі, що ви маєте на увазі, коли говорите "? забув натиснути r ecm" і що ? у svbl?
    картку і закінчився в цьому розділі, для чого вартий бути тут,ви не сказали, що ви хотіли конструктивні думки для нього, і тому, що ви не в змозі зробити це,якщо ваш друг хоче, щоб ви можете зареєструватися на форумі і потім відкрийте тему в розділі для початківців і попросити про допомогу, і йому буде надано.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-01-2013 17:44
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    мені шкода, що він відразу закінчився в розділі файлів жарти
    повірте, навколо є і гірше

ви ? забув натиснути r ecm
    R на ecm і потрібно побачити реальні значення карт у табличній

що ? у svbl?
    біт захисту turbo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    не я скаржуся msport, дійсно, може бути, я можу дізнатися, що я теж

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    не я скаржуся msport, дійсно, може бути, я можу дізнатися, що я теж
    якщо ви хочете дізнатися щось залишити його в спокої-небудь роботи, і postane зроблені вами
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    його провести? безумовно, але спочатку я повинен зрозуміти основні речі, а ? це, що я зареєстрований на форумі

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    його провести? безумовно, але спочатку я повинен зрозуміти основні речі, а ? це, що я зареєстрований на форумі
    Мій був рада,візьми карту автомобіля краще, якщо і edc15 jtd і зробити який-небудь тест modifandola на основі того, що ви знаєте, місця тут, і ми всі ми шукали б допомогти вам зрозуміти, де помилки, але вже на карту з іншого, а в цілому зроблено не погано, я думаю, це правильно
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо завантажити цю карту, автомобіль піде в recovery для високого тиску turbo кожне найменший тиск на педаль акселератора....тому, скажімо,мені,що пошкодження не f?.....? р? м'яко кажучи...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    36
    я не можу і не, щоб справу вдалося? ніколи не зрозуміти, самозваним mappatori-підготовчі механіки, які, здається, знають все робити, а потім не знають, нічого не роблять, набагато краще, звернутися за допомогою або вивчати те, що ви намагаєтеся зробити, перш ніж це зробити. я думаю, так і до сих пір я завжди отримував задоволення, але це приводить мене майже до божевілля, іноді, коли я намагаюся зрозуміти речі, дуже складні, як у випадку нашого табору , електроніка. до речі, я завжди думав, що повинні існувати експерт motorista, і експерт електронний, для того, щоб двигун досягне досконалості.
    я більше motorista я, але я зобов'язаний знати більше електроніки в даний час.

рада безпристрасним, отже, маю на увазі в темі ? збирати інформацію, перш ніж зробити яку-небудь дію !

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •