вибачте, якщо я правильно зрозумів, ви визнаєте, інтерфейс, але не підключається до ecu.... може бути на лінії k ставлять захисний діод не можете, перейшовши за посиланням (лінія k на платі травень і подивитися, якщо у нас є діод, який захищає......
вибачте, якщо я правильно зрозумів, ви визнаєте, інтерфейс, але не підключається до ecu.... може бути на лінії k ставлять захисний діод не можете, перейшовши за посиланням (лінія k на платі травень і подивитися, якщо у нас є діод, який захищає......
в основному визнає тільки інтерфейс і виявляє 12volts.. інше не спілкується...як в k, що в can! помер повністю.
спробуйте встановити її в інший телефон,щоб побачити, чи немає проблем з usb.
не думаю, що проблема в usb, якщо визнає, інтерфейс і вам від напруги, я боюся, що проблема як інтерфейс..
ви пробували встановити інший sw???наприклад flasc tek????я istalli попередньої версії 4.2 то collegni так оновити брандмауер
ви відкрили l obd-ви бачили, якщо l інтерфейс має контактний ок????на ford fiesta я не входив, був кабель або зламав!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
я думаю, що ви і sprogrammato l інтерфейс gi? приїхали, якийсь!!!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)