я розумію, ця функція-заміна fap ? також присутня в моєму програми я виконується і скинути параметри зроблені з бетону, км шляхів на fap. але не забивати ? 0%, але залишається на 126% або так, а більш ніж на 100%
я розумію, ця функція-заміна fap ? також присутня в моєму програми я виконується і скинути параметри зроблені з бетону, км шляхів на fap. але не забивати ? 0%, але залишається на 126% або так, а більш ніж на 100%
З examiner, коли робиш скидання фільтра частинок знову починається з 0,
Або ви з примусовою регенерації, щоб привести у відповідність до нового засмічення...
З *********** також скидається l засмічення fap... з процедурою заміни fap..
ок, я зробив це знову процедура заміни fap, а потім, незважаючи на була ще помилка тіла, я вирушив на прогулянку по дорозі, і незабаром після цього, як тільки автомобіль ? вхід в температурі ? футбольний регенерації fap термін? дуже мало, і тоді проблема ? зник. Тепер діагностика визначає стан забруднення ок і всі параметри і помилки ? зникли
так що в кінці кінців це був тільки питання навчання від ecu??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Насправді, як я сказав раніше,якщо ви звикли регенерації примусова ви allineavano значення
ймовірно, це було питання навчання або щось на зразок того, що з роботи ви ? залагоджено. Дякую, у мене все за допомогу
повертаюся проблеми, повернувся в п'ятницю. Клієнт ? повернувся з горить. Діагноз "ліміт факт пиловий фільтр ****llo низьким". Був засмічення 70%? був засмічення давав не забиті виконана примусової регенерації, і Знову заміна в електронній fap для скидання значення різних.. Індикатор не горить все ок, але, засмічення ? впав незабаром після регенерації. Вироблено спробувати цей уїк клієнтів, і сьогодні я з вами говорю, що ви ? знову, знову. Що я можу перевірити, щоб ця проблема, що ви, як і раніше, "забивають".?????
![]()
почекайте секунду, не ? павук, в якій я скинути l помилка з fiat сталевий алхімік? і я зробив заміни fap???
це точно ? саме цього і повернулася з шпигун зараз треба проаналізувати, що хорошого відбувається на цій Ecu. А завтра, я думаю, що передбачити? з Mpps, а потім parler? з клієнтом, і ми бачимо, виправити остаточно, що.