Читає і пише з gallo2?
Читає і пише з gallo2?
я кажу, ви....якщо ви хочете, я можу дістати посилання для boot mode....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Ах спасибі, але ? ще рано, я бачив трактор у дилера і був, щоб повідомити мені, що ecu увійшов!
Cio? ви хотіли б точно знати, що edc 16 ? з код 0281020057???
Завтра ви є я можу дивитися
Ви спасибі, і якщо, по-вашому ? можна знайти інший сумісний і rivesarci всього читання bdm щоб мати двох блоків ідентичні.
Я думаю, що навіть якщо кількість hw інше є багато моделей взаємозамінні раз написані повністю, як оригінал.
Я не знаю, для версії HW різні.. в будь-якому разі завтра я скажу вам точної моделі
Я не думаю, що бош має обладнання дуже відрізняється для кожного числа hw, що, якби тисяч hw різних...
Потім нумерація буде по-моєму пов'язано з конкретного транспортного засобу.
Так, але, по-твоєму, є? як знайти двох блоків, сумісних навіть з hw-іншому. Я читав, можливо, в іншому форумі дві машини, які ходили з ecu назад .
Cio? наприклад, я беру блок управління alfa romeo читаю в bdm. я беру блок audi читаю в bdm. Тоді я пишу читати повністю альфа на ecu, який був встановлений на audi і пишу "повне читання" audi на блок управління Альфа-і тоді, очевидно, я поставлю на блоки управління місцями.
Вимога, чому? функції ? що блоки були з тієї ж родини, що й однакових, маючи номер hw-іншому.
Мої запитання ? якщо якимось чином... від кількості hw або від інших номерів на ecu ? можна зрозуміти, якщо два ecu, насправді той же hw.