Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    відправляю вам файли, навіть якщо я море, щоб зрозуміти, що проблема ? механічного типу.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 24-01-2013 21:14

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Хлопці погіршується!!!! я поставив тиск в магістралі rail орі, diminuto запит і я опустив піки від 1600 1550, навіть на 1800 обертів, якщо accelero максимум.
    я намагався карту орі, він робить те ж саме.
    Якщо я поставлю масло 2T синтетика палива в баку sistuazione покращує.
    Ще близько року тому зробив такий же дефект, але потім відновлення. В діагноз я знайшов помилку P0089

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    27
    я спочатку міняв би фільтр дизель... спробуйте також чистити регулятор витрати, встановлений на насос HP (роз'єм marron). ? ясно, що зараз, не ? проблема карту? у будь-якому випадку краще не superarare + 50 бар на рейку. gi? вони ніжні його в Delphi DFP1...ці насоси часто зношується раніше, посилаючи в коло стружки з найтонших mettallo з усіма conseguense разі.... ванна кімната в крові!! пу? також може бути, що карту ти йому дав смертельний удар ... я сподіваюся, що немає ....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    фільтр дизельного палива ? був sotituito, спробує? щоб очистити регулятор витрати. У цьому зв'язку я хотів би задати вам питання,
    регулятор працює в серії до ланцюга дизельного палива, зменшуючи подачу палива, або працює, як якщо б це обійти, завантаживши тиск?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •