Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Обговорення: ducatidiag

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Що я знаю ? все той же автор, тільки що закрив форум і передає ключ активації, за допомогою on-line

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Що я знаю ? все той же автор, тільки що закрив форум і передає ключ активації, за допомогою on-line

M999
    але ? прог за додаткову плату?
    вибачте за невігластво

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Ні, ? інструмент free, який працює з простим кабель KKL-VAG-COM, ELM, etc.. завантажте SW, читайте серійний блок управління з функцією SW, посилаєш все до автора, використовуючи веб-сторінку, доступну з сайту, а потім виберіть тип ви відправляєте файл .lic, і помістити його в корінь де ? встановив SW, щоб включити всі функції з цим конкретним ебу. Якщо я не помиляюся, програма підтримує до 5 блоків управління.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    59
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Ні, ? інструмент free, який працює з простим кабель KKL-VAG-COM, ELM, etc.. завантажте SW, читайте серійний блок управління з функцією SW, посилаєш все до автора, використовуючи веб-сторінку, доступну з сайту, а потім виберіть тип ви відправляєте файл .lic, і помістити його в корінь де ? встановив SW, щоб включити всі функції з цим конкретним ебу. Якщо я не помиляюся, програма підтримує до 5 блоків управління.

M999
    ах okok ідеальний
    спасибі за інформацію!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Що ви знаєте, нова версія програмного забезпечення (JPDiag) працює, навіть старі ліцензії?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Я не пробував останню relase, але вище. Потім, попросити файл .lic ? простий і безкоштовний.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    бачив, що тут можна розміщувати інші зовнішні посилання....ми відзначаємо також ця програма....я повинен сказати, що не ? дуже стабільна програма, але, можливо, також залежить від пк....а дуже гарні і точні

посилання видалена

потім для ducati diag я можу порадити вам використовувати його з kkl, ? pi? точно....з elm і galletto працює нестабільно і часто зависає.
    Востаннє редагувалось leandro89; 05-03-2014 до 17:18

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    бачив, що тут можна розміщувати інші зовнішні посилання....ми відзначаємо також ця програма....я повинен сказати, що не ? дуже стабільна програма, але, можливо, також залежить від пк....а дуже гарні і точні

посилання видалена

потім для ducati diag я можу порадити вам використовувати його з kkl, ? pi? точно....з elm і galletto працює нестабільно і часто зависає.
    якщо ви дали читати по посиланню, що ви вказали? ви перевели те, що там було написано? ти не бачив, немає **** всередині сторінки? я закликаю тебе читати, перш ніж поділитися чимось

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ок, але нічого не продавав....? всі відзначили, що на частку інтернет.....а якщо я від cosenso місце прямо в програмі, повторюю, безкоштовно і в розпорядження тих, хто зробив....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    ок, але нічого не продавав....? всі відзначили, що на частку інтернет.....а якщо я від cosenso місце прямо в програмі, повторюю, безкоштовно і в розпорядження тих, хто зробив....
    це речі, зверніться до адміністратора і поясніть все

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •