залежить, в моєму випадку ? необхідно перепрограмувати також мікро -
залежить, в моєму випадку ? необхідно перепрограмувати також мікро -
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
я знаю, що моя теж просить, як через usb мені відчуває реле атакувати і залишається застряг десь знайти файл для мікро?
та файл для мікро-motorola? де його знайти?? що відбувається зі мною, як підключити usb відчуваю реле атакувати і не є ardw.00 sw 00 і т.д .. ви думаєте, що плануєте тільки eprom, знову починає працювати?
Чесно кажучи, не пам'ятаю, де я поклав його... якщо я тобі місце тут.
У додатку файл eeprom + mcu для bdm 1255
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 09-01-2013 22:55
Привіт Nuovaecu як і обіцяв вам докладаю мої файли, я сподіваюся, ви були, aiuto.Per, що ви повинні перепрограмувати eeprom, а потім оновити mcu bdm з програмою папки update 2.exe.
спасибі всім, серце
хлопці, або вирішити мою bdm і воскреслого одного, я зробив скопіюйте файли в мікро-і eeprom переписати мене, а як для маджа воскрес
але, безумовно, не усеро ніколи більше не sw з зовні від тих даних, від виробника cio? ті, хто його в захват. і рада, що я даю ... тут і, звичайно, у вас не буде проблеми, що або мене cio? ніякої допомоги, ніякої допомоги і нічого ,
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-01-2013 17:14
кінець мій bdm??? помер або намагався перепрограмувати, але я ще не вирішив нічого
по-моєму вам потрібно тільки програмування eprom....якщо вам потрібно, тобі додаю