Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Ви але це перевірити половини машини
    1. перевірте регулятор тиску не заблокований.... де і як можна? перевірити?
    регулятор тиску можна спокійно перевірити за допомогою тестера...
    2. датчик тиску діаметром правильного читання..... як перевірити?
    датчик тиску можна також перевірити за допомогою тестера, що праведників напругами,сша ********для vedereche напруги повинні дати,або ви можете перевірити його з FES, відстежуючи тиск мети, і тиск, виміряний..між цими значеннями не повинно бути занадто великої різниці тиску max 100-150bar
    3. переконайтеся, що фільтри очищені, а живлення і повернення не забиті...... тут я міг би замінити фільтр і перевірити, я не знаю, яким чином трубопроводи
    один раз замінив фільтр дизельного палива перед підключенням трубопроводів повернення ви можете soffiarci всередині з повітря..я рекомендую не перестаратися..і зніміть кришку бака....очі, якщо бак повний, і буде дути багато, можна навіть розбити його, побачив, що від bochettone заправки я знаю, що монтувати зворотний клапан і, будучи, пластику і легко, що робить опухлі, як сопілки..тому очі...дме "хіти" коротких таким чином, що повітря, який введіть в момент втечі від valvolini вентиляції..
    4. переконайтеся, що є достатньо палива..... ну от, навіть з повною.

Я зробив припущення, що ця помилка з'являється, чому? враховуючи високий попит на дизельне паливо, в якійсь конкретній ситуації призводить до того, що паливний насос не в змозі забезпечити на вході в насос rail конкретного тиску. В пош? слова, які не зможе залишитися до запиту дизельного насоса високого тиску.
    Ми говоримо, що якщо проблема відбувається з машиною оригінальне цьому поганого харчування може виникнути саме фільтр або канали забиті, або мало палива і холодних температур.

Пу? так бути?насос низького тиску витрата бензину в 0,5 літра-тепер більше, ніж видає насос CR..серії, мені здається, що машини в питанні про 1350-1400bar з тим, що мало press rail, що ви дали ви, не потрібно замінити насос низького тиску..
    Мені здавалося, що колись читав, що на jtd 105 змінювали клапан, який був на фільтр дизельного палива і утримує один з більшого тиску, тому їжа краще насос rail... я, звичайно, з карти напрямків.
    1.3 multijet ви не можете редагувати низький тиск, тому що клапан ? вбудований в кришку фільтр дизель...
    перевірте всі, а потім розкажіть нам...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Щось не можу зрозуміти, насправді, що якщо тип у п'ятому на низьких оборотах і натискаю все, у машині не курить, а якщо стрільба 1-2-3-4-5 багато курить....
    Роблячи журналів з ФЕС можливо, що у мене є відносини, повітря, дизельного палива, 20?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    Для мене, не ? механічні проблеми, але і карту! є щось, що блокує тиск палива, спробуйте повернути ori тиск і подивитися, якщо ви ще проблем

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •