Ви але це перевірити половини машини

1. перевірте регулятор тиску не заблокований.... де і як можна? перевірити?
регулятор тиску можна спокійно перевірити за допомогою тестера...
2. датчик тиску діаметром правильного читання..... як перевірити?
датчик тиску можна також перевірити за допомогою тестера, що праведників напругами,сша ********для vedereche напруги повинні дати,або ви можете перевірити його з FES, відстежуючи тиск мети, і тиск, виміряний..між цими значеннями не повинно бути занадто великої різниці тиску max 100-150bar
3. переконайтеся, що фільтри очищені, а живлення і повернення не забиті...... тут я міг би замінити фільтр і перевірити, я не знаю, яким чином трубопроводи
один раз замінив фільтр дизельного палива перед підключенням трубопроводів повернення ви можете soffiarci всередині з повітря..я рекомендую не перестаратися..і зніміть кришку бака....очі, якщо бак повний, і буде дути багато, можна навіть розбити його, побачив, що від bochettone заправки я знаю, що монтувати зворотний клапан і, будучи, пластику і легко, що робить опухлі, як сопілки..тому очі...дме "хіти" коротких таким чином, що повітря, який введіть в момент втечі від valvolini вентиляції..
4. переконайтеся, що є достатньо палива..... ну от, навіть з повною.
Я зробив припущення, що ця помилка з'являється, чому? враховуючи високий попит на дизельне паливо, в якійсь конкретній ситуації призводить до того, що паливний насос не в змозі забезпечити на вході в насос rail конкретного тиску. В пош? слова, які не зможе залишитися до запиту дизельного насоса високого тиску.
Ми говоримо, що якщо проблема відбувається з машиною оригінальне цьому поганого харчування може виникнути саме фільтр або канали забиті, або мало палива і холодних температур.
Пу? так бути?
насос низького тиску витрата бензину в 0,5 літра-тепер більше, ніж видає насос CR..серії, мені здається, що машини в питанні про 1350-1400bar з тим, що мало press rail, що ви дали ви, не потрібно замінити насос низького тиску..
Мені здавалося, що колись читав, що на jtd 105 змінювали клапан, який був на фільтр дизельного палива і утримує один з більшого тиску, тому їжа краще насос rail... я, звичайно, з карти напрямків.
1.3 multijet ви не можете редагувати низький тиск, тому що клапан ? вбудований в кришку фільтр дизель...