-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ви мені не приходить маса на реле насоса за двері, об'єктів
Сигнал від головного реле поруч з ебу, але не приходить на реле насоса
Чи я дійсно масу до реле насоса...
Хтось може побачити у ваших електричні схеми, якщо вони насправді sehnale маси на реле насоса частину від головного поруч з ебу?
Спасибі...
-
"привіт", але якщо у вас ******** c? схему,на реле насоса подачі палива, мені здається, що є 2 запобіжника (f54 20ampere і f4 10 ампер),f54 ? позитивні . харчування котушки два дроти:чорний/фіолетовий і червоний/білий червоний/білий c? запобіжник f4 10 ампер,чорний/фіолетовий частина з pin n.32 ебу.........принаймні,******** мені це, якщо я не помиляюся
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Запобіжники ок
У мене не було tempp в guaradre, електрична схема, щоб побачити масу на реле насоса при відкритті бази, де приходить
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
вибачте fidodido ви не мили машину, я взяв багато води?? спробуйте відключити i can?я до centalina двигун, продути і зібрати, мені довелось з іншими засобами
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Машина ? зупиняється більше року,я не знаю, якщо він береться вода
Думаючи про це, можливо,я знайшов анке води всередині форсунок
Заблоковані від іржі...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
я з половиною, що він зробив з автоматичним і " спартак", потім був вимкнений морального короткий на +15 dellecentraline мене горять запобіжники за 15а мозок, який курить з половиною заводу all повітря po прибуття в ecu u я трохи волога, дихання спрей контакти і магії
я сподіваюся, що рада буде рішення!
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму