у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
я відчуваю людей, які 50000km вже? проблеми з dpf...я факти 100000 і не вдалося змусити її лягти навіть у разі відмови..ніколи регенерації з примусовою...нічого, нічого..***** і повинно йти, ходив...потім я хотів зняти я пробка..але тільки чому? мене цікавило менше споживати!!
Не я в шоці..я ? попалося x3, що ви ? зупинився на передачі і не ? pi? хотів піти,в діагностиці все ок , я вирушив до нервової і починаю зняти впускні колектори, думаючи, до метеликів були закриті..коли я помічаю, що все ок, я намагаюся поставити мотоцикл без колекторів і автомобіль, ви починаєте чхати, всі гази з трубки egr, який я відключив, щоб видалити їх у цей момент я зрозумів, що готель був повністю забитий!!! не хотів вірити...була вся слиз ущільнюється, що ostruiva отвори
Azz, але власники виходять далеко за рамки простого "забувають". Vabb? , що c'? криза, але необхідні речі, які ви повинні зробити, перш ніж отримати ушкодження дуже дорогі..
Azz людина розумна і furbissima!! і що, на його думку, робити, робити карту на двигун пішов??
впевнений, що c'? п? дивні люди навколо....
однак, повертаючись до і говорити fap кажу вам, що багато разів, це залежить не тільки від тих, хто керує, але ancheda інших факторів...я наводжу приклад моєї сестри з її giulietta 1.6 105л.з 3 місяців життя....позавчора в машини і вимикається в повному via emilia, без попереднього попередження, поки їхав на роботу....результат робочого дня втратив більше авто на шкідник і витрати в альфа-побачив, що машина ? на гарантії...в діагностиці...fap повністю забиті...ви скажете bh? і жінка з машини ми andra план і зробити? мало дороги і очевидно........замість цього зробив ? навпаки, сестрице ви spolpa кожен день з маршруту дім-робота більш 160км..і повірте мені, не ? абсолютно тип м'якше..навіть...може бути, avr? прийняв від мене...але машини там ходить..і так само голосно....але, тим не менш fap ? забиті...в альфа-канал " кажуть, що пу? бути чи проблеми з sw управління двигуном або проблема дизельного палива, що не відповідають вимогам сірки...чд???
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я неправильно писати..не частинки верхні отвори...
Навіть мене ? жили X3 з такою ж проблемою.. я зробив порожній fap і він повинен був повернутися, щоб видалити його від ecu...не ? ніколи не повернувся і їде спокійно без відмови дивні речі... !!!!![]()
У світі божевільних нормальний-це з розуму