Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 37

Обговорення: 159 150CV "без сил"

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    azz...але як можна отримати в тих умовах???
    але я до розвороту, а потім я кладу файл в будь-якому випадку я випадково, що у них не було сил навіть піднятися на пандус мосту, але я не знаю, якщо це було пов'язано з несправність або в пробці fap
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я відчуваю людей, які 50000km вже? проблеми з dpf...я факти 100000 і не вдалося змусити її лягти навіть у разі відмови..ніколи регенерації з примусовою...нічого, нічого..***** і повинно йти, ходив...потім я хотів зняти я пробка..але тільки чому? мене цікавило менше споживати!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Не я в шоці..я ? попалося x3, що ви ? зупинився на передачі і не ? pi? хотів піти,в діагностиці все ок , я вирушив до нервової і починаю зняти впускні колектори, думаючи, до метеликів були закриті..коли я помічаю, що все ок, я намагаюся поставити мотоцикл без колекторів і автомобіль, ви починаєте чхати, всі гази з трубки egr, який я відключив, щоб видалити їх у цей момент я зрозумів, що готель був повністю забитий!!! не хотів вірити...була вся слиз ущільнюється, що ostruiva отвори

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    всі croma мене не проходили ще ... !!!!
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    Не я в шоці..я ? попалося x3, що ви ? зупинився на передачі і не ? pi? хотів піти,в діагностиці все ок , я вирушив до нервової і починаю зняти впускні колектори, думаючи, до метеликів були закриті..коли я помічаю, що все ок, я намагаюся поставити мотоцикл без колекторів і автомобіль, ви починаєте чхати, всі гази з трубки egr, який я відключив, щоб видалити їх у цей момент я зрозумів, що готель був повністю забитий!!! не хотів вірити...була вся слиз ущільнюється, що ostruiva отвори
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio

я збирався написати те ж саме, в деяких випадках, і довелося зняти колектори, тому що машина не їздила більше.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Azz, але власники виходять далеко за рамки простого "забувають". Vabb? , що c'? криза, але необхідні речі, які ви повинні зробити, перш ніж отримати ушкодження дуже дорогі..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    Azz, але власники виходять далеко за рамки простого "забувають". Vabb? , що c'? криза, але необхідні речі, які ви повинні зробити, перш ніж отримати ушкодження дуже дорогі..
    - дивився? днями ми внесли машина, рідкий власник наполіг, і ми задоволені.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    - дивився? днями ми внесли машина, рідкий власник наполіг, і ми задоволені.
    Azz людина розумна і furbissima!! і що, на його думку, робити, робити карту на двигун пішов??
    впевнений, що c'? п? дивні люди навколо....
    однак, повертаючись до і говорити fap кажу вам, що багато разів, це залежить не тільки від тих, хто керує, але ancheda інших факторів...я наводжу приклад моєї сестри з її giulietta 1.6 105л.з 3 місяців життя....позавчора в машини і вимикається в повному via emilia, без попереднього попередження, поки їхав на роботу....результат робочого дня втратив більше авто на шкідник і витрати в альфа-побачив, що машина ? на гарантії...в діагностиці...fap повністю забиті...ви скажете bh? і жінка з машини ми andra план і зробити? мало дороги і очевидно........замість цього зробив ? навпаки, сестрице ви spolpa кожен день з маршруту дім-робота більш 160км..і повірте мені, не ? абсолютно тип м'якше..навіть...може бути, avr? прийняв від мене...але машини там ходить..і так само голосно....але, тим не менш fap ? забиті...в альфа-канал " кажуть, що пу? бути чи проблеми з sw управління двигуном або проблема дизельного палива, що не відповідають вимогам сірки...чд???
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    я неправильно писати..не частинки верхні отвори...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Навіть мене ? жили X3 з такою ж проблемою.. я зробив порожній fap і він повинен був повернутися, щоб видалити його від ecu...не ? ніколи не повернувся і їде спокійно без відмови дивні речі... !!!!
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •