Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 34
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    44
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    карта не є, не розміщуйте нічого..добре виглядає в іншому місці...
    я не можу знайти іншого якщо вам в голову приходить щось.....я був би вдячний. Я пі? звик працювати на ford ka, але подібних проблем я ніколи не бачив. Привіт Фабрі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    фабрі nn шукати + не проблема, і саме в defap ? сталося зі мною, я зробив приємно до одного в майстерню, вони defappato і контрольна лампа свічок розжарювання залишався горить і діагностика не проблема, то, я спробував, але нічого не робити..ви знаєте, як ви ? вирішена...sar? було щастя, але я можу тобі гарантувати, що машина пройшла, принаймні, 5000km без проблем, вони riscaricato з півень клон обробки файлу з sw, що тут має йти добре, cio? carsoftware fap/dpf, і все ? добре..тест cos? може бути те, що ви коли-удачу.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Мені здається дивним, giarras, але в нашій роботі не з'? нічого дивного...дайте нам знати, фабрі цікаво!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    фабрі nn шукати + не проблема, і саме в defap ? сталося зі мною, я зробив приємно до одного в майстерню, вони defappato і контрольна лампа свічок розжарювання залишався горить і діагностика не проблема, то, я спробував, але нічого не робити..ви знаєте, як ви ? вирішена...sar? було щастя, але я можу тобі гарантувати, що машина пройшла, принаймні, 5000km без проблем, вони riscaricato з півень клон обробки файлу з sw, що тут має йти добре, cio? carsoftware fap/dpf, і все ? добре..тест cos? може бути те, що ви коли-удачу.
    мені здається дивним, повернувши вихідний файл doveve зникнути шпигун, але, як говорить один giarras спроба не muoce
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    44
    у січні я повертаюся в автомобіль, і я намагаюся, але я хочу спробувати написати з іншого інтерфейсу, я б не хотів, зрештою, як new genius є якісь проблеми.. ? вже другий opel проблеми

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    для мене і casualita .. може бути, блок управління свічок розжарювання від неприємностей!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    Деякий час назад, і те ж саме відбулося і анке мене на тій же машині
    В opel спалахує контрольна лампа свічок розжарювання анке-за помилок на dpf
    Я пропоную прощати l ori, зробити rigenrazione примусового зробити обнулення, індикатор блимає, а потім виправити файл, безумовно, викличе щось для відключення...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    44
    Привіт Fidodido? дивна річ ? що мені залишається фіксованою,насправді в opel кажуть мені, що повинні мигати, щоб відрізати голову бика я замінив ебу преднакала і termocandele гніздо від іншого автомобіля дорівнює, а проблема залишилася. я також хотів би спробувати інший панелі приладів, ви ніколи не знаєте.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    Я зроблю тест тест поставили орі і зробити ріг примусове і подивитися, контрольна лампа згасне,в той час перейти до видалення проблема, не ? механік...у вас є кілька ідей, тести і зробити, щоб знайти несправність.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Насправді на opel лампа розжарювання, також вказує на інші проблеми, що стосується свічок розжарювання

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •