фабрі nn шукати + не проблема, і саме в defap ? сталося зі мною, я зробив приємно до одного в майстерню, вони defappato і контрольна лампа свічок розжарювання залишався горить і діагностика не проблема, то, я спробував, але нічого не робити..ви знаєте, як ви ? вирішена...sar? було щастя, але я можу тобі гарантувати, що машина пройшла, принаймні, 5000km без проблем, вони riscaricato з півень клон обробки файлу з sw, що тут має йти добре, cio? carsoftware fap/dpf, і все ? добре..тест cos? може бути те, що ви коли-удачу.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
Мені здається дивним, giarras, але в нашій роботі не з'? нічого дивного...дайте нам знати, фабрі цікаво!!
у січні я повертаюся в автомобіль, і я намагаюся, але я хочу спробувати написати з іншого інтерфейсу, я б не хотів, зрештою, як new genius є якісь проблеми.. ? вже другий opel проблеми
для мене і casualita .. може бути, блок управління свічок розжарювання від неприємностей!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Деякий час назад, і те ж саме відбулося і анке мене на тій же машині
В opel спалахує контрольна лампа свічок розжарювання анке-за помилок на dpf
Я пропоную прощати l ori, зробити rigenrazione примусового зробити обнулення, індикатор блимає, а потім виправити файл, безумовно, викличе щось для відключення...
Привіт Fidodido? дивна річ ? що мені залишається фіксованою,насправді в opel кажуть мені, що повинні мигати, щоб відрізати голову бика я замінив ебу преднакала і termocandele гніздо від іншого автомобіля дорівнює, а проблема залишилася. я також хотів би спробувати інший панелі приладів, ви ніколи не знаєте.
Я зроблю тест тест поставили орі і зробити ріг примусове і подивитися, контрольна лампа згасне,в той час перейти до видалення проблема, не ? механік...у вас є кілька ідей, тести і зробити, щоб знайти несправність.
Насправді на opel лампа розжарювання, також вказує на інші проблеми, що стосується свічок розжарювання