ECU safe стрибає якийсь невеликий області, але провести не відправляються горить тільки індикатор,того, як я зробив "меню" пуск " і "стоп", і це прекрасно, для *******ч я можу підтвердити, що ніяких проблем![]()
ECU safe стрибає якийсь невеликий області, але провести не відправляються горить тільки індикатор,того, як я зробив "меню" пуск " і "стоп", і це прекрасно, для *******ч я можу підтвердити, що ніяких проблем![]()
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
що ви маєте на увазі під шпигуна?поштову файл і я бачу, що ви можете зробити
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
rag? питання.. потрібно видалити fap на delta 1.6 mjet 2008 року (edc16c39 sw 1037397578) з MPPS v13.02 я читав, але там в списку авто я читав, як lancia musa 1.9 jtdm.. мені він читається без проблем, файл, який я відкрив з допомогою titanium ? ок. Крім того, я видалив fap з ecusafe без проблем. Проблема ? що не використовуєте правильний драйвер я боюся, що переписати.. не vrrei шкоди.. вас, що у вас вже? факт, що ви використовували? я можу спокійно переписати, використовуючи той же драйвер, який я використовував, щоб читати?
забув... можливо, я теж півень але навіть і в цьому 1.6 ? у списку, що ви мені порадите?
я зробив, але я використовував magpro2.... читати 50 хвилин, але і читає весь файл, як якщо б він був в bdm... я підтверджую, що працює defap з ecusafe, але я не можу сказати, якщо ви можете переписати його з mpps, я ніколи не пробував.... ви ніяк не зможете його відкрити??
так, але мій плеєр bdm не йде більше?... я купив інший але ? все ще в проклятій митниці milan linate від 2 місяців
я читав в цій темі http://www.professionalchiptuning.ne...ight=delta+1.6
патрік прочитала його і написані півень.. можливо, я міг би використовувати це, але в будь-якому випадку в списку не з'? так ризикувати, щоб ризикувати б волів mpps..
З mpps прочитаний і записаний з протоколом Fiat 16
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
я підтверджую, mpps читає і пише без проблем будь edc16...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я підтверджую, що на fiat edc16 l ecusafe не помиляється один раз!
Що таке заєць? Кролик Abarth