Є також обмеження механічних, а потім спалювання палива в цих оборотів, я не думаю, що легко, я кажу про 6000 і більше? оборотів на двигуні, зробив на багато менше.
Є також обмеження механічних, а потім спалювання палива в цих оборотів, я не думаю, що легко, я кажу про 6000 і більше? оборотів на двигуні, зробив на багато менше.
якщо ? для цього я бачив двигуни побудовані, щоб зробити 2000-2500 rpm залучені до більш ніж 7000 оборотів в хвилину-хвилину...
я маю на увазі, перш за все, у вас на тракторах тягова....
особисто я st? готуємо двигун mercedes E300td om606 чеді серії f? макс 4000rpm з насосом, який я 180cc дизельного палива на 6500 обертів, і крім збірки на моєму w201 190d старовинні......
? st? змінюючи пружини клапанів,рубка арматури в эргаль,стакани штовхача, сантехніків, тепер механічні з блюдцями журналу титану,я поміняв болти шківа осі cammes, йдучи від 6x1 в 8.8 до 8х1.25 12.1,співвідношення вихідних компонентів, мотоцикл заступники,поршні,поршневі пальці і шатуни золота і був, м'яко кажучи, маніакально речі навіть не половина грам дисбаланс,etc,etc...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
c'? не мало витрат
на fiat coup? турбо-бензин, який у мене є, вони витрачаються хороші гроші, між поршнів, вали cammes etc etc, Коли ви почнете стосуватися механіки не закінчується pi? ? результати ви бачите.. Якщо карту ви можете в вузькою порівняно з тією маржі розвитку, що c'? зберігаючи надійність, з механікою у вас набагато менше обмежень але moolte-й? витрати. все залежить від того, що хочете зробити з машиною.
Автомобілі, підготовлені бачу, дійсно багато робить, як офіційне повідомлення, що верифікатор і технічної роботи, що c'? за що ? дуже важко і забирає багато часу
може бути, андре? р? ot...але ви d? р? цифр тільки, щоб підтвердити те, що ви говорите emilground...
тільки для установки насос уприскування зробила група tractor pulling я витратив 2100 євро....
ах насос в питанні, не ? той, w210 e300td, чому ? електроніки, але ? у mercedes S350 турбо дизель повністю механічний, і я, і коштувала 350 євро тільки вона..зроблено прибути через baya прямо з німеччини..
тому що тут представлені рідкісні з мухи білі....
для зчеплення є Sachs motorsport, створений для bmw M5 з 750 нм опору я виклав 450 євро + 500 за маховик ручної роботи, CrMo....
для одного з двох турбо-найбільший,holset hx55, отриманих scania truck,для мене всі їдять 1300 понад 350 нержавіючих труб 309L для diy випускного колектора.....
я зупиняюся тут...
того, що в цей список ? veeery довго...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...