-
Напевно, якщо ? gi? було вироблено перепрограмування говорить мені, що пу? бути CAS, щоб зробити стартер повинен мати згоду від ecu двигуна, може бути, втрачає зв'язок з can і висмикуванням і riattacando екю, перерозподіляє, pi? цього не знаєте, проблема-кабель, акумулятор, а ? на 5 серії, мені, я був неправий.
-
перевірте акумулятор, що ? кабель на масу запобіжників. звичайно ? стрибнув.
-
Привіт, що ? CAS? де знаходиться?
дякую
PS *********PRO, якби він стрибнув, то запобіжник автомобіль не повинен-й? їздити на мотоциклі або може зробити ці жарти, які і в білий залишити вас пішки?
-
не піде в хід. у деяких випадках я або на e90 з edc16 мені ? траплялося також, що він був ебу двигуна туди
-
Привіт, як припускав, то машина не повинна більше? далеко, а от коли не відірватися блоків керування підключається і автомобіль підуть без проблем....
-
...CAS ? модуль запалювання? там, де ви вводите ключ для"start/stop".....
-
перевірили інтелектуальний датчик ibs? часто на bmw ? дати йому проблем, я на моєму я датчик несправний, а іноді і не хочуть працювати, чому? давав поглинання надмірного ****llo управління енергоспоживанням, акумулятор змінювався з 12,8 v до 9v, і все було в tilt, крім того, на мій один e60 530d мені замінили проводку deol плюсовий дріт акумуляторної батареї по гарантії офіційної скарги, після всіх цих операцій я ? горить індикатор подушки безпеки, autocom, я давав високу напругу, позитивний кабель батареї, позитивний полюс c'? роз'єм, який він вільно і окислюється, я чистий і щільно з допомогою плоскогубців і 6 місяців, що я скину помилку, а не ви ? ще повторно
-
де знаходиться цей датчик?
-
Деякі подробиці-й? про виявлені помилки діагноз:
- кабель пробудження (бортової мережі 12 годин) або клема 15 (бортовий мережі 11h) арт. 4A03
- напруга бортової мережі cod. 4A66
-
практично на негативний полюс акумуляторної батареї підключений до мінусовій провід, c'? вид цієї коробочки-чорний, з якого виходить провід, пластик, чорний, все працює ? підключений роз'єм колір бірюза, або, принаймні, на моїй ? cos?, це цієї коробочки правила управління енергією автомобіля, так і салону, двигуна, якщо він вийшов з ладу, управління енергією, не ? правильно, і іноді автомобіль не заводиться
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму