скажімо, що в даний час вартість gallo v2 ? смішно.
якщо хочете провести цю пристрасть, може навіть придбати їх обидва.
мені ? успіх-й? коли-те, що блокує ecu я зйомки з іншого програміста.
наприклад, застряг з Галло і зйомки з magpro і т. д ..
скажімо, що в даний час вартість gallo v2 ? смішно.
якщо хочете провести цю пристрасть, може навіть придбати їх обидва.
мені ? успіх-й? коли-те, що блокує ecu я зйомки з іншого програміста.
наприклад, застряг з Галло і зйомки з magpro і т. д ..
у вас по центру в повному обсязі на момент бажання зробити це досить багато, але " купити обладнання vanvera не варто, то він також розраховує, трохи досвіду в цій області для мене абсолютно новий
scussate я, на жаль, проблеми intallare програму на пк дотримуюся інструкції, але exe файл star я не можу його знайти!! я заявляю, що я вимкнути брандмауер і антивірус
хтось мені може допомогти будь ласка
вибачте, програма-це один півник v2 cln майстер версія
спасибі msport я тобі тільки що відправив в приват, мої id
Привіт всім я okella на обговорення, навіть я на початку в світі ecu tuning, у мене є gi? mpps v12-перо робите якусь роботу ви кілька автомобілів, які, трапляється, мій батько на роботі, я часто не в змозі читати та ін x via екю "занадто нових" etc Я бачив півень клон тут, на форумі ви думаєте, може бути корисним.моєму випадку або краще орієнтуватися на щось ще?
Звичайно, я мав на увазі, півень clone v2
півень v2 і хороший інструмент для того щоб зробити багато ecu, як для старих(до певної міри), так і нові.....
порівняння з mpps ? жахливе...перший дозволяє читати і писати ecu у послідовний,bdm boot mode мікросхем tricore з edc17 останнього покоління без турбот розуму... якщо ви хочете зробити що витрати і робочі місця достатньо на ecu та відмінне вкладення грошей...просто факт, що він, читач, bdm, який дозволяє зберегти всі ecu, на якому руку від якихось проблем, а потім "гарін", якщо, коли це станеться блок ecu з mpps наприклад....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...