також для мене картування не має нічого, в іншому випадку він буде заблокований відразу.
також для мене картування не має нічого, в іншому випадку він буде заблокований відразу.
від того, як мені сказали ? у antituning.
х? півень nn виправляє добре cksum ось xch?.
зараз вони вийшли з протоколів нових, які усувають це проблема
якщо cks, не ? правильно і красиво, автомобіль не заводиться з першого запуску, я перевірив на edc15, не кажучи вже edc17
nn завжди
може статися так, що v? на мотоциклі-то я не частина +.
мова, що перевіряв на eedc15 nn означає, neinte..
це маючи кодів, otp та номер шасі в процесор пу? трапитися, що частина, і коли ви розумієте, що nn ? правильний файл v? в блок.
або півень в записі він захворює, що і як ? нагріти ебу ? закінчилася спалити.
і тут частина +.
в boot mode, я повинен був би зробити запис файлу ori замість цього я можу + підключитися.
тому я думаю, що ви як detereriorato процесор.
зараз я, повідомивши, де і як взяти ці процесори і їх можна переписати у школі з програмістом.
обладнання станції іч-програміст туристичне х процесорів tricore та обслуговування x-контакт процесори дів.
багато-багато терпіння і точності(ці я сумую вчора я хотіла кинути вже? півень і дати вогонь в екю).
мораль x відновити все, що я повинен або riscriver мікро на один богородиці, який я бачив резервного копіювання.
або ecu новий в дилерських 1000€ ecu + 300€ конфігурації
або встановити інший ecu з тіла kiave і іммо.
ми сподіваємося, я вважаю.
слухати matd82, я все ще не переконаний, що треба! якщо запис не була правильною в boot, безумовно, ви б відновили, поставивши справу, що ecu розуміє, що код шасі не одно!
за те, що півень вас згорів процесор, не думаю, інакше б я навіть не писав!
я не знаю, я не знаю..... але щось ще c'
Спробуйте набрати його з галло-орі!!!
я повинен знайти кого-то, що з моїх частин сша півень орі.
nn я знаю, але я шукаю шляхи по телефону.
насправді півень nn він спалений, але погіршилося тоді, коли я поклав його в рух ? зігрівання і ви ? fo..ttuta.
а навіть якщо мені доведеться купити новий я ще можливі причини....
використовую як піддослідного кролика.
може бути, я зв'яжу mpps ? працює з протоколом 126 abarth.
(вибачте лайно, але я повинен применшити)