двигун і fiat ecu ? bosch...defap ви пу? зробити навіть вручну, я думаю...
історія, як 24 кішки і fap віднімаються вночі??
двигун і fiat ecu ? bosch...defap ви пу? зробити навіть вручну, я думаю...
історія, як 24 кішки і fap віднімаються вночі??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я знаю, мунро що в bdm ? краще..... але він дилерський, не мати інших проблем, хочете, щоб уникнути відкриття ecu.... я навіть можу зрозуміти їх історія ? це.... praicamente ? великий дилерський центр opel, мають 5 філій в місті і камера.... у депо є машини нові, що старі машини.... на місце забрав щось типу 14 фап та каталізатори, але хороша річ ? що вони нас навіть нові автомобілі, на цей antara замість цього використовується, щоб не витрачати багато грошей, щоб відновити dpf.... те, що не міг утриматися на цих нових, cio? інші.... замість цього до дилера, він відраховується ще 10.... завжди на нові автомобілі!! не ? перший раз, коли я відчуваю, буде історія в районі.... їх різати все з цього ланцюга, спеціально для того, щоб скоротити викиди.... не відриваючи мінімально автомобілі, вони ховаються під і в шлях!!! речі, не вірити, навіть я чув, люди, які вранці йшли в рух машини, припаркованої на дорозі.... і якщо знаходили smarmittate!!! я не можу зрозуміти, що.... на додаток до продати їх, як використовуються, я не бачу мети роботи!!!
azz.., що історія....я ніколи не чув нічого подібного, навіть тут, ноя від мене....
якщо ви хочете зробити її послідовної, більш безпечним і при ******* для завантаження файлу....
c'? switch off на eec16c39.
я nn я знаю, але якщо хтось має damos ви пу? зробити.
треба скинути навіть dts.
повинні бути 3 біт.
так.... насправді очікуємо інформацію msport для оплати цього *******.... погано, що йде я буду чекати, я вважав за краще вирішити проблему якомога швидше, так як якщо клієнт приходить.... що говорить?? я не можу його включити??
дані ecu 695-947
у фактах, якщо в ecm вибір драйвера вручну A695_947 карти відповідають
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я думаю, що rego ви, що неправильно писати в ecu повинно бути edc16c9 не c39.....мотор antara ? одно ало chevrolet captiva і обидва двигуни Vm-detroit diesel...
якщо все правильно пам'ятаю, то captiva монтує edc16c39!
я зробив минулого тиж.
я підтверджую,.... також, відкривши файл з ecm ви бачите.?..... edc16c39.... я не знаю, як зробити її.... і чесно кажучи, враховуючи, що ? один makkina, що вам треба? купити когось.... я б не хотів, довелося повернутися назад із-за проблем dpf видалений, тим, що пр neanke чи можу я просити вас ходити, чому? мене не спалили б ніколи не слухаю!!!