Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    я вважаю, що це не так і важко.... просто підключіть всі.... зробити immo off і машини частина.... тест робиться з edc16c39 для alfa gt гонки.... ? всі відключити і добре.... logiicamente якщо ви входите в діагностику помилки, то ви обов'язково знайдете..... але nn vain recovery

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    я вважаю, що це не так і важко.... просто підключіть всі.... зробити immo off і машини частина.... тест робиться з edc16c39 для alfa gt гонки.... ? всі відключити і добре.... logiicamente якщо ви входите в діагностику помилки, то ви обов'язково знайдете..... але nn vain recovery
    У самому справі ? те, що я стверджую: запускати двигун тільки з блоком управління, проводка і датчики, повинні бути практично завжди можна. Проблема ? встановити його на інший автомобіль, і вимагати, щоб зробити його зв'язок з іншими блоками управління, розміщені на неї через can, не маючи будь-яких помилок у діагнозі!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    питання? я, природно, виникає...і не для того, щоб зробити "бастіон навпаки", але, в основному, важко це пояснити з вас....
    мова іммо ок....але мені було цікаво, що стосується сигналу, км/год, що ecu отримує від віддаленого або від abs, що я думаю, треба в ecu, щоб визначити, в залежності кіл співвідношення щеплених і таким чином пристосовувати пара, відносини для відносин..***** і metttiamo?? cio? що робити, якщо ecu не отримує сигнал ззовні, так сказати??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    забув..rego88 ви можете дати якусь інформацію, в більш загальному alfa GT в гонках на питання?? cio? якщо б я хотів зібрати весь двигун цієї машини наприклад.. на точку 176 до серії, що я повинна як блоки незамінним??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    по мені, якщо ecu не отримує деякі види сигналів пу? використовувати значення за замовчуванням, наприклад на ecu від переміщення, що якщо ламається датчик th20 значення, то я можу йти за замовчуванням 80?, проблема пу? бути, що якщо ecu управляє подачею електричного цю частину не бачачи, температура до 80? тому ми також використовуємо
    лампа ext.Що стосується лінії can пу? використовувати canrouter, я їх використовую, наприклад, якщо клієнт на гоночний автомобіль, щоб замінити ecu, а не дисплей, я беру дані від ебу і потім відправити їх за адресами, can, з якою працює дисплей, ви можете створювати таблиці лінеаризації можна взяти
    сигналів, лінійних(у вольтах) характеризують криву і відправляти їх на адреси can, з допомогою цих модулів встаю часто від гак.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    дуже-дуже interssante...chicco спасибі за ваш condivision info....я хотів запитати-то?... у випадку, якщо я захочу використати canrouter, щоб імітувати швидкість автомобіля ecu, щоб мова, що я кілька постів тому як ви могли б зробити??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    я думаю, що механіка і електроніка як scenza і не fantascenza..все можна зробити насправді є місця, де ви як механіка, електроніка sperimentele це вимагає часу і багато грошей, і хороші знання. манро ви sembrera дивно, але саме чувак, який живе з вами зробив щось, і якщо все правильно пам'ятаю ? у лепорано
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    і деньок chicco, так? що він сказав ? насправді не можливо.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    ну, перш за все, необхідно використовувати can сніффер, який служить для читання і запису даних, які працюють за can, то необхідно знайти адреси 4 швидкість?, зрозуміти, як вони були в масштабі(значення, масштабування км / год, а біт тип 1bit= 1kmh) і в цей момент побачив, що canrouter є також з цифровими входами(для використання магнітних датчиків або на основі ефекту холла), а також аналогові підключаються 4 датчика колеса, 4 цифрових входи, створення масштабування і передачі даних по лінії can.На Ecu від конкуренції, що використання, наприклад, у мене навіть лінія can виставитися для отримання даних від Bosch ABS, cos? чи можу я використовувати сигнали, колеса для
    робити тяги без відключення ABS або розбитим датчики, навіть, чому? ABS починає використовуватися в гонці, де ви можете?, так що Bosch
    зробив ABS motorsport повністю програмований більше, що Ecu EDC16 motorsport вони повністю настроюються.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    giarras механічно кажучи, не з'? нічого, що лякає мене...з мого боку я був одним з перших, щоб встановити двигун vag tdi 1z з насос-механічний croma код на caddy, dell 86 більше 15 років f? або змонтувати sofim 2.8 tdi в croma-thema 2.5 td я монтувати 1.9 td тип granturismo в Один, щоб змусити її стати ракета 230 в годину...або в тій же машині встановити двигун і зміна thema turbo ie і адаптувати в три зміни декілька різних передач або різні опори двигуна шасі, щоб повідомити нам залишатися всередині...або ще раніше-з мій перший автомобіль, як 127, на якому після 2 місяців роботи adattai і могли відрегулювати їх 4carburatori mikuni 38 suzuki gsx 1100, щоб сказати кому-mod ось....моє обмеження в даний час ? електроніка....

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •