ви з mpps ви спокійно, x defap за операції в діагностиці, а потім файл.
опв,вибачте, msport,ю я читав уважно
вибачте,але цей egr на цьому ебу закриває прокладають 2 panettoni як зазвичай? або c'? який-небудь інший метод?
чому? я думав використовувати ручний метод для egr ecusafe(завчасно), щоб видалити dpf
для видалення egr ви повинні прокласти два panettoni, загорнуті на edc16c34 повинні бути 4.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
tnx,дуже добрі хлопці
якщо я не помиляюся, touran є версія з cerina
ні..я просто цікаво, щоб знати, якщо ми насправді були автомобілі vag з активних каталізаторів...і з того, що говорить волхвів є...щось зовсім нове для мене, що approfondir? для "особиста культура".....всі цюй?...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
особисто я ніколи не бачив, але один раз по телефону з клієнтом, у мене був напівпансіон обговорення "дружніх" чому? він стверджував, що його touran має cerina або, у всякому разі, рідина тощо.
він ? механік і має oficina років, тому я припускаю, що він знав, що говорив, що краще мене
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]