ось модифікований...***** і що я повинен зрозуміти?
ось модифікований...***** і що я повинен зрозуміти?
але ви зробили це, ви будете картку або хто тобі допоміг?
якщо ви зробили це, ти прости оригінал, а потім ми ділимо з нуля в спокої.
якщо це зробив хтось, і ви платите факти повернути гроші та встановіть оригінальний автомобіль
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
мені l було зроблено по-справжньому...і я заплатив......? зроблено так погано?
у мене інший ще поштовх, cio? те, що повинен був поставити на те, що я не поклав xk l я заблокований....
? зробив один, який любить давати відсотки pi? випадково,, ? зроблено, дійсно, дуже погано, я в це вірю, що авто не в порядку
помилки є у всіх картах!
ін'єкції parzializzato cio? час вприскування: дав 20% - й? СТАЦІОНАРНІ від 1300giri в той
ін'єкції корекція, що, здається, мені їх обмежувач диму дав 20% - й? СТАЦІОНАРНІ від 1200giri в той
Тиску в рампі дала 5% - й? починаючи з 1000giri, обмежувач має значення 1760bar, втратить все, перш ніж досягти 1760bar
збагачення при прискоренні 12% і більш? фіксований
тиск турбо і пов'язаних з ними йдуть від 7 до 14% у разі, якщо через карту, те ж саме у своїй обмежувач
час overboost дав лише 2%, але завжди бува, не знає він, чому? зробив
обмежувачі крутного моменту дав 30% і більш? скрізь
факти повернути гроші і змінити дилера (я rifuito виклику, що робить сед карти фітнес-тренер)
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
це було на попередній карті інший тренер...що то я забрав !
тримайтеся подалі від людей, який претендує chiss? хто... Я, я став би довіряти одному послуги і допомогу людей, відомих, перш ніж обіцяти, chiss? те, що люди. Але я кажу, але те, що малюнок там роблять? просто для задоволення, щоб змінити тут трохи і там трохи... ма...
я бачив також, що ще гірше, ніж карту!!!!!!