не легко пояснити, так в двох словах я не знаю, якщо ти на майстерню, але якщо ce лай, я пропоную вам пройти курси, які зараз роблять в будь-якому місці почати саме з тих, де пояснюються основи електротехніки
не легко пояснити, так в двох словах я не знаю, якщо ти на майстерню, але якщо ce лай, я пропоную вам пройти курси, які зараз роблять в будь-якому місці почати саме з тих, де пояснюються основи електротехніки
я вважаю, що уваги,як ви кажете,для відкриття форсунки завжди 12v в усякому разі, те, що зміниться ? струму...тепер видно, що для відкриття інжектора 1мкс займе наприклад 3 ампера, щоб відкрити її 10us нам хоче силу струму в 30 ампер...між 0 і 3-го ? відсоток duty cycle від 0 до 30А ? інша частина обов'язків.....але дуже propabilmente я помиляюся...те, що в резюме я бажаю знати, і відкриває цей tread ?:припустимо ми маємо на даний двигун common rail форсунка, яка на максимальну дальність можливий відкриває 1050us від орі і я збираюся збільшити час роботи через карту, в 1300us, за рахунок збільшення часу уприскування приблизно на 19%, а потім я також вважаю, duty cycle ж,якщо я від орі в мене інжектор, наприклад, працює на 85% DC після mod я ritrovero з DC на 104%!!я вважаю, що якщо мої міркування ? точно не гарна ідея, щоб працювати інжектор з цього DC...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
привіт манро для duty cycle ти зовсім не по дорозі,duty cycle ? поїзди імпульсів, який змінює час включення і виключення (не центрируют нічого струм), але те, що змінюється, не ? навіть напруга, що ? завжди одне і те ж, але ? ширина dell' імпульс змінюється, то є час, в якому l' хвиля він має ****llo логічний високий(максимальна напруга струму) і ****llo логічний низький(мінімальна напруга),якщо nosta напруги покладіть, так і 12 вольт отримаємо 12 вольт=**** llo максимум і 0 вольт=**** llo мінімум .......я наведу такий приклад, якщо у мене меандр, що 5 мс залишається він ****llo логічний високий (12volt)і ще на 5 мс залишається в ****llo логічний низький (0) у мене є duty cycle 50%,якщо я хочу, duty cycle 60% avr? 6 мс, залишається він ****llo логічний високий (12volt) і 4 мс залишається в ****llo логічний низький (0 в) і так далі.якщо ви виміряйте за допомогою мультиметра у борг cyle 50% не отримаєш 12 вольт, але бенсі мета, тобто-6 вольт, якщо виміряйте за допомогою осцилографа ви побачите замість істинної форми і часу, в якому імпульси змінюються ,не s? якщо я не пояснив добре, однак, спробуйте знайти з ****** що ви зрозумієте, безумовно, концепція duty cycle
не з'? потрібно шукати з ****** тому що мені гавкіт дуже зрозуміло пояснив, що ти!! дякую!!! тепер для? побачив, що ми виявили, що навіть форсунки common rai lha duty cycle як і пов'язуємо це міркування, які я робила primasulla мод на збільшення часу і я також вважаю, duty cycle??
а хлопці, не ? завжди 12V напругу до форсунок,
багато блоки управління надходять відправити до 80В на автомобілі
(на кришці штовхачів і коромисел Volvo Fh12, якщо я правильно пам'ятаю, c? написав 90V) !
але ви volvo гірський інжекторів, що я думаю, що вони працює інакше, шляхом форсунок common rail....впевнений, що pr? 90v і багато напруги..***** і капуста f? підвищити напругу до тих напругах??
ви ? правда, встановлюючи насос форсунки, але електрична частина dell інжектор обмежує час сплеск, очевидно, всі 100% duty cycle інжектора пішли вже? і все те, що від напрямних, по крайней мере, я l' я, трапляється, cos?! тому, якщо ? правильно просто збільшити час, щоб отримати x повною мірою,.. хтось мені correga якщо я сказав-то дурниця !!
ті ж слова, то вони цілком могли б здійснити sugl'форсунок common rail...cio? якщо вони працюють на 100% DC посилають травень весь прес, що насос забезпечує...тоді був правий, V. V. сказати, що не з'? DC....сподіваюся, я теж не говорив фігня.....
giarras,robys та ін chem будь ласка, дайте мені якусь пораду стосовно....
Форсунки common rail працюють при напругах високою ( навіть вище 72 вольт). З 12 вольт потрібно струм набагато більше? високою, щоб змусити їх працювати. Pi? ? висока напруга і менший sar? поточний запит і, відповідно, кабелі можуть бути іп? тонкі. Але в напруги змінюється частота. Деякі мультиметри професійні, можуть вимірювати як duty cycle частота в Гц. Впевнений, що з осцилографом ? все, пі? ясно, але ми говоримо обладнання витрати дуже різні.