Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 69

Обговорення: Audi TT 225

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    управління turbo в машині бензин ? повністю відрізняється від тих, дизель я зрозумів, що є кілька диспетчерів для пік тиску і для стабільного я вивчав р? у damos для отримання різних факторів перетворення...чесно кажучи навіть я хотів би торкнутися тих карти...я approfindire краще логіка ecu..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    тихий я накопичив багато досвіду на цих tpologie їзди, а потім, будучи turbinista :-) бензин дату, але тільки там, де потрібно, в іншому випадку nn солі. okkio поп-викл рециркуляції всередині-це автомобіль, який має тенденцію ламатися дуже часто! чим ти l? для оптимізації програмного забезпечення, ви можете втрутитися в комп'ютерному обладнанні, cn невеликих цільових заходів low cost! зайдіть на ebay німецькою мовою і знайти пропозиції, які включають в себе клапан n75 race", що згодом зі старої RS4 biturbo і клапан by-pass поп. потім ви можете змінити APS датчик з 051c, отриманих tdi 130/150cv, що ви б стабільний тиск понад 5400 оборотів в додаток до inalzarti поріг обмежувача prex turbo, і, відповідно, тиску turbo innalzer? будь-0,1-0,2 бар

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    він мені подобається ваша ідея.. але зараз я просто хотів зробити карту з нетерпінням чекаю, щоб побачити ваш файл...з допомогою яких інструментів закони і написати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    mpps,magpro2,genius я взяв півник v2 клон, але я взяв нс тільки замість :-), для редагування і вивчення ecm 6.3, ecm titanium, map3d 2007, wingal... на тебе?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    однак я підтверджую, що на benz менше ви торкаєтеся і краще в іншому випадку ви, ймовірно, піти в неправильному напрямку,вже торкнувшись трохи бензину,тиску турбо і трохи заздалегідь, ми тоді все інше ви робите, починаючи від випробування цієї бази.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    mpps і magpro2...для вивчення р? всі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    зрозумів... але magpro2 клон?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    все, клон

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    зрозумів... навіть якщо пп ? розділ костюми я nn так я впевнений в magpro клон використовую x автомобіль типу peugeot,citroen,renault,але велика, я роблю це з mpps

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    дорогі, хлопці, згодні? я завжди сумніваюся, що ви повинні змінити turbo тепер карти, які я виділив два 12b6e - 12a6e тепер до мене управляє геометрією ? у overboost другий ? відразу після повинен бути тиск у функції щось...я виходжу з того, що я драйвера не довіряю...дивлячись на damos я виручка коефіцієнт перетворення? дані в таблиці, хоча і його я не d? тиск правдоподібно...який метод ви використовуєте для редагування turbo?...інший сумнівається ? на 14f35 повинна бути карта корекції, який визначає, яка кількість? паливо вводиться в експлуатацію всмоктуваного повітря-maf...для академічної освіти я вивчав, що, як тільки тиск турбо зарядки, щоб добре повинні відкласти ін'єкції, щоб уникнути детонації...ми говоримо, що p? бентежить, деякі аспекти...на жаль, для шрифту, якщо я не розумію, мені не відповість небезпечні пригоди...

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •