згоден, а я надати 80-90 мм^3 = 4000 об / хв., щоб, як мені подобається водити автомобіль дизель не має сенсу...
згоден, а я надати 80-90 мм^3 = 4000 об / хв., щоб, як мені подобається водити автомобіль дизель не має сенсу...
я згоден з вами, і тоді, якщо ви не занадто дизельне паливо, ви, ймовірно, не тільки куріння, але і...підкресливши, термічно двигун....
Більше, ніж динаміку? я думаю, важливо знати, що відносини стехиометрической можна зійти
франк звіт стехиометрической і параметр, який зіставляє два чинники завжди......повітря і палива....у разі дизеля... за умови, що в дизель повітря в різних кіл йде від малюка, наприклад, малюк в певному "ножиці" справа? щоб зійти з afr служи? більш дизель....факт ? що, якщо ми вам більше дизель навіть трохи більше, може бути, на низьких оборотах, де c'? мало повітря, дотримуючись, звичайно, AFR(Air Fuel Ratio) двигун fumera гірше, ніж 100 jamaicani....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Ти зловив cetro мови! Насправді стосунки стехиометрической в реальності? ? аргумент, від якого я хотів відправитися, щоб почати це обговорення, тільки, що я боявся, щоб він став занадто багато техніки...
Моя ідея, це було б саме те, щоб спробувати співвідношенні стехиометрической розумно! Також, чому? я помітив, що в паливній ? досить худий, тому, даючи дизель, ви не зробили б постаратися наблизитися-й? можете значенням підходить! Але без ж / д...
виступаючи завжди в умовах максимального навантаження, співвідношення AFR варіюється в залежності від оборотів?
дизель, не ? як бензин, що ? тісно пов'язане з співвідношення AFR, який, як він відходить трохи від оптимальної, ви відразу ж відчуваєте різницю в продуктивності або ще гірше, якщо ви ? particolarmentemagri ви пу? зламати що-то, особливо в двигунах з турбонаддувом....в дизель AFR пу? йти змінюватись також багато також відносини з magrissimissimi 60:1 нічого не відбувається...AFR в дизель враховується ще питання питань,на самому справі, якщо вона падає менше 14,5:1, у вас є багато диму, але на відміну від benza, що, якщо вона падає нижче 12,5:1 AFR втрачає потужність дизеля в умовах AFR дуже гладкі, з димком багато потужності.....дивіться якийсь трактор пуллинг, і ви зрозумієте, ви побачите, що піднімаються до неба дійсності і власних стовпців дим, чорний як смола, але двигун співає і тягне, що ? задоволення......
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...