Сторінка 2 з 15 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 147

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    згоден, а я надати 80-90 мм^3 = 4000 об / хв., щоб, як мені подобається водити автомобіль дизель не має сенсу...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    згоден, а я надати 80-90 мм^3 = 4000 об / хв., щоб, як мені подобається водити автомобіль дизель не має сенсу...
    Я можу ввічливо запитати, що це означає? Які проблеми створює? Стає дуже сердитий? Палите? Ще?
    Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    я згоден з вами, і тоді, якщо ви не занадто дизельне паливо, ви, ймовірно, не тільки куріння, але і...підкресливши, термічно двигун....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Більше, ніж динаміку? я думаю, важливо знати, що відносини стехиометрической можна зійти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    залежить від авто

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    залежить від авто
    Ви пробували, щоб у разі тестів і розрахунків? За великим рахунком, що ідеальні значення, що ви прийшли?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    Більше, ніж динаміку? я думаю, важливо знати, що відносини стехиометрической можна зійти
    франк звіт стехиометрической і параметр, який зіставляє два чинники завжди......повітря і палива....у разі дизеля... за умови, що в дизель повітря в різних кіл йде від малюка, наприклад, малюк в певному "ножиці" справа? щоб зійти з afr служи? більш дизель....факт ? що, якщо ми вам більше дизель навіть трохи більше, може бути, на низьких оборотах, де c'? мало повітря, дотримуючись, звичайно, AFR(Air Fuel Ratio) двигун fumera гірше, ніж 100 jamaicani....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    Ти зловив cetro мови! Насправді стосунки стехиометрической в реальності? ? аргумент, від якого я хотів відправитися, щоб почати це обговорення, тільки, що я боявся, щоб він став занадто багато техніки...
    Моя ідея, це було б саме те, щоб спробувати співвідношенні стехиометрической розумно! Також, чому? я помітив, що в паливній ? досить худий, тому, даючи дизель, ви не зробили б постаратися наблизитися-й? можете значенням підходить! Але без ж / д...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    виступаючи завжди в умовах максимального навантаження, співвідношення AFR варіюється в залежності від оборотів?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    дизель, не ? як бензин, що ? тісно пов'язане з співвідношення AFR, який, як він відходить трохи від оптимальної, ви відразу ж відчуваєте різницю в продуктивності або ще гірше, якщо ви ? particolarmentemagri ви пу? зламати що-то, особливо в двигунах з турбонаддувом....в дизель AFR пу? йти змінюватись також багато також відносини з magrissimissimi 60:1 нічого не відбувається...AFR в дизель враховується ще питання питань,на самому справі, якщо вона падає менше 14,5:1, у вас є багато диму, але на відміну від benza, що, якщо вона падає нижче 12,5:1 AFR втрачає потужність дизеля в умовах AFR дуже гладкі, з димком багато потужності.....дивіться якийсь трактор пуллинг, і ви зрозумієте, ви побачите, що піднімаються до неба дійсності і власних стовпців дим, чорний як смола, але двигун співає і тягне, що ? задоволення......
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 2 з 15 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •