будемо читати з kess v2, завтра замість оригіналу, на даний момент у мене під рукою, я тримаю її на пк, фірма
будемо читати з kess v2, завтра замість оригіналу, на даний момент у мене під рукою, я тримаю її на пк, фірма
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я не бачив карти, але я на той тип ecu я все ще один метод закриття colladauto мільйонів разів
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
завтра поставлю карту оригінал в форумі, якщо ви хочете показати мені ваш метод текст як можна швидше![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
файл орі ? тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post22375
дякую
даю два рішення, я думав, що він класичні елементи керування групи vag, але дивлячись на карту я знайти
чи пробували ви ці рішення?
Дайте нам знати, як тільки ви
я також й інше рішення, головки блоку циліндрів, для цього ecu вечір на місці, а змінюються карти і audi A4 3.0
навіть якщо змінюються адреси, карти криві, я ще в ті, не з'? проблема.
через кілька днів я повинен зробити, a6 2.7 tdi ебу ? завжди edc16cp34, можу перевірити egr off на цьому авто.