Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 56

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Ок, спасибі волхвів вашу допомогу...бачив? у мене є і титан, і програміст тепер я бачу, p? я йому-з поправкою на цю карту....сподіваючись, що вийде...є дві інші обмежувачі крутного моменту поза драйвер...ми сподіваємося, що вдасться їх знайти...дякую...я тримати вас в курсі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для тих, хто я допоможу вам...від 91570 в 91586, обмежує крутний момент двигуна у відповідності з rpm

від 915a8 = 91616, обмежує крутний момент двигуна в залежності від температури дизельного палива
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    azz ті два обмежувача? вбиває, і хто б міг подумати...на перший погляд, не мають, як правило, панеттоне з обмежувачем крутного моменту..тепер мене виникають деякі питання...для значень негативні зобов'язується прийняти їх оригінальні або rimanerli так, як вони? тиск турбо, скільки очок погоджується дати? або, ще краще, як змінити її, як правило, на бош 100 очок рівні 0.1...про marelli як це працює?
    Востаннє редагувалось Метрополіс; 04-12-2012 в 14:30

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    карту педаль не має значення в мінус...по мені qulla від вас розміщена повинно бути щось інше....
    я не можу подивитися ваш файл, але погляньте на цей екран так ви розумієте, яку форму повинні мати драйвера wish..., що два consegutivi і я значень негативного не бачу....
    файл 1.3 multijet 70cv panda-opel corsa, але я думаю, що криві пропозиції є ті, якщо монтує 6jf...

Uploaded with ImageShack.us
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для мене тим, що в частині від оригінальної карті, і ви зміните ти, як ви вважаєте за потрібне, ви робите багато доказів, і ви зробите свій досвід.
    тиску турбо коефіцієнт перетворення ? 1 бар = 14 psi, так що якщо ви в якості значення 170 означає, що у вас 170*14 = 2380 мбар

*манро

якщо екран включений також значення від'ємне, ви побачите, що ті panettoni, що splatter вгору (в топ-3 горби на кожній карті) в реальності? криві в мінус
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    sar?...але я це не розумію дуже добре..якщо дескриптор DW є Нм крутного моменту, що не має опису в карту -50 нм??не ? двигун пу? піти "нижче нуля" в момент, коли від 0 Нм крутного моменту.....
    я кажу, що ту карту, що sw 2 гроші називається вприскування у функції температури, яка повинна бути або фільтрі дизельного палива в залежності від температури двигуна або карту лямбда...

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    з мого боку каже, що не з'? нудно, гірше тих, хто не хоче чути...
    просто дивитися карту в 2D, без використання драйверів ecm titanium, і ви побачите, що ? - одну і ту ж карту, що winols кличе драйвер хочу і драйвер wish 2
    якщо не вірите, ось тобі мінус (натисніть для збільшення):

а якщо після цього ще одна демонстрація ви переконані, що цій карті як обмежувач galosio то струмінь в губки, не s? як інакше spiegartelo

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ок, але я не розумію сенс значень негативні в запиті крутить педалі?? як пу? двигун виробництва-50 нм крутного моменту??і що механічно неможливо, щоб те, що ne s? я....чому я кажу, що не має сенсу DW факт, cos?...зрозумів волхвів??
    до речі, мені здається, що влера на карті, потрібно конвертувати для 0,023438, якщо не помиляюся...
    senoi читаємо -50, і ми хочемо її перетворити, щоб цей фактор ми -11,719 Нм...і ми завжди l?..міркування, що я роблю далі...
    P. S: не сердься...допоможи мені зрозуміти...дякую!
    Востаннє редагувалось манро; 04-12-2012 в 16:14

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    особисто я не arabbio для сед речі ? тільки, що я не знав-й? як зробити, щоб змусити вас зрозуміти, що це педаль карту
    чому? отримували значення від'ємне не s?, на жаль, я не знаю
    ? запевняю вас, що всі 1.3 mjet як педаль акселератора, також мають значення від'ємне

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    те, що мені буде запитати ? але якщо ви не знаєте, тому що значення DW в деякі моменти, є негативні, як ви можете змінити ці пункти, якщо ні, то s? те, що ви робите??
    не ? є критика/атаки проти вас, волхвів, заради бога, і тільки те, що я хотів би зрозуміти що то ще, і в першу чергу...

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •