? сталося зі мною, з MPPS на edc16c39, коли йде писати, безумовно, створює якийсь бордель, і від цієї помилки, я переписав той же файл змінений, але з BDM і, як за помахом чарівної палички помилка ? зник
? сталося зі мною, з MPPS на edc16c39, коли йде писати, безумовно, створює якийсь бордель, і від цієї помилки, я переписав той же файл змінений, але з BDM і, як за помахом чарівної палички помилка ? зник
привіт, джерард, по мені, не mpps ecu питання edc-39 написано 10 разів, по мені, протестована на титан, тому що це був перший раз, що я писав і карту з титаном він завжди робив, що з 2001 року він навчався завжди добре?
може бути контрольна сума правильна погано?
іноді відбувається, не залежить від інтерфейсу, я з моїми суб'єктами, самі автомобілі повісила hw і sw, в деяких і успіх, і інших немає!!!
а потім просто зробити те, що я сказав на іншу посаду, щоб розібратися !!!
мені трапилося щось подібне в перший раз, що я писала в карту з одним і його mpps на моїй 159 mjtd 150cv ,після я купив півник "клонування"? ходив завжди, все в порядку,я купив mpps і я намагалася написати знову мій автомобіль, і я ніколи не пі? було provlemi,за винятком одного випадку...сьогодні, наприклад, я переписав і немає проблеми,mpps мессінг вгору cecksum на ці блоки управління, але не часто,а ppossono спокійно зробити як з mpps, що з galletto,bdm ? також марно
привіт, то ти кажеш, що цей тип помилки залежить від mpps? але написано понад двадцять разів з mpps.
просто стерти помилку з діагнозом, якщо ні(що важко) зобов'язується переписати.
У світі божевільних нормальний-це з розуму
Також тільки стирання помилка усунена
я дійсно зробив, але нічого?
І тоді вам просто потрібно переписати, а ми говоримо про особливих випадках, як ваш, може бути, був інший випадок, до харчування, як ти ставив? Було пов'язано і проти течії?