Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 22

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    і вже s?...зіставити прочитати ecu в реальному часі ? що toghissima!! робити це дизель, то було б stramitico!!!
    тобі картинки, сидячи поруч з водієм, з такою ж книжки, що дизель саме там, де необхідно миттєво??
    по-моєму, ви "carburerrebbe" дизель millessimo! 0 диму, і вся влада!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    насправді з GPL я cos? і ? - різкого. На карті позначте точкою, яка показує, що частота обертання/навантаження, ви і йдіть, щоб діяти з абсолютною точністю. Це було б мрією ви зможете зробити на дизель..

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    у будь-якому випадку, я дав подивився на ecu marelli srd-160 рекомендований alfajtd і я помітив, що, принаймні, естетично, і я думаю, так ****llo обладнання ? практично те ж саме, до mjd6...chiss? якщо може бути тільки одне питання sw, тому що, якщо треба, підігнати sw до mjd6, щоб перетворити його в srd-160 можна навіть зробити нам подарунок оснастити propia автомобіль aftermarket ecu повністю програмований в режимі реального часу з тим, щоб datalog...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ви для? я думаю, що вирішення певної витрати на машину з механічною складі не буде, cos? вигідно, чому? ? правда, що ви affinerebbe карту в тисячний, але продуктивність не збільшили б цікаво, ch?. Ми (с нами я маю на увазі нас з subaru club італія) на subaru impreza альтернативою оригінальним denso (які, однак, дозволяють gi? серії мають подвійною борідкою, launch control і bang) ми використовуємо apexi, motec, EFI та ін.., що серед десятків функцій pi? дозволяють також відображення в режимі реального часу. Звичайно, ми говоримо, безумовно, витрати-й? більш високі, ніж ті, що з вами згаданих, але на машині вже? обробляти двигун і ecu, як це ? необхідно, щоб все це з'єднати, але на машині meccanimente серії не має сенсу.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    я не думаю, що не має сенс на дизель з механічним серії...p? плюси і мінуси, якщо ви йдете якщо на мить припустити, що mjd6 або edc може перетворитися в ecu програмований в реальному часі, pro, як вже сказав, буде безліч, і то є можливість калібрування нескінченно, що будь флеш-програмування зроблені з кращого зареєстрований землі ніколи не зможе зробити, то можливість побачити, момент за моментом, як, де, коли і як працює ебу в певних ситуаціях, які в іншому випадку було б неможливо зробити, лише цей фактор, якщо це було б дуже навіть ****llo витрат cio? тобі відкриє світ, що навіть не уявляємо, про стратегії роботи,то ми були б простота mappaturacioe без розуму, або є сумніви, якщо дата мод ? зроблено добре чи не у всіх сенсах, таким чином, це не було б більше, і звичайно надійність, що цей факт спричинить за собою на кілька компонентів подивитися турбо,зчеплення,і інше,і інше...
    c'? будуть інші, щоб перерахувати, але якщо вони вже досить просунутий...
    проти а я не бачу, крім, звичайно, витрат і fattibilit?...
    Востаннє редагувалось mcjtd; 01-12-2012 в 13:25

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ваш discorsco не робить раз, для? по мені було б можливо тільки якщо машина в питання, була наша. Більшість користувачів, до якої я зіставляються я, двигунів, ми не розуміли нічого і, безумовно, вони ніколи не чули різницю між карту "стандарт" і рафінований в режимі реального часу. В інших випадках, типу А3, на якій я відкрив тему, тобто машині, не ? ніколи не пішов добре, навіть коли ? вихід нової у дилера, власник, мій дорогий друже, механік дуже грамотний і, що ви розумієте, що кожна найменша відмінність. Ось про це було б корисно.. але йде від випадку до випадку..

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    bh? ви насправді ? є складнощі від вимогливих, які знають, чого вони хочуть і що вони роблять на авто...
    звичайно ragazetto або персонаж, який тільки питає, що автомобіль, як ущипнути злегка педаль ковзани...чого-cos? не розуміє, в бідному...тому для цих джинів однієї зіставленні зроблені ciruzz або' mapparuolo і максимум життя....

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Кузов ? - що всередині ? зовсім інший і з програми, спеціалізований marelli в режимі реального часу у вас є все,...
    І управляє lanch control і вибуху...
    Практично всі....
    Тільки що costicchia досить багато... Але на машині, готувати ? ще важливий елемент...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    це я бачив, дякую...версія без datalog,а, скажімо,стоїть на 3000 євро, майже...то є версії з datalog 8-і 16-bite, відповідно, 4000 і 5000 з гаком євро...не рахуючи проводки спеціальний екранований і його моніторингу очевидно....
    ? я бачив, що навіть для нових benza з прямим уприскуванням палива типу vw tdi або bmw n54-55, і максимум, що можна? бажати, якщо хочете запустити двигун до найдрібніших деталей....
    що інте tissima, що я помітив, це ecu ? сколково? управляти різними системами в шім, які можуть бути насоси common rail подвійна або турбіни vgt з цією стратегією команди, геометрії....загалом, якщо в гори, на його трансфер gstisce без проблем....ще, що ecu bosch motorsport....

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ви, але ціни.. навіть motec коштує стільки ж... у будь-якому випадку я st? інформування на ecu, що останнім часом вони дуже використовуючи в Штатах.. ? універсальний, програмований, також у режимі реального часу і коштує небагато (ми говоримо про 2/300 доларів). Єдиний недолік ? що зараз не роблять адаптери, тому вам доведеться підключитися до системи електричного проводу дроти.. просто я знаю більше? я відкриваю тему, зараз я не хочу давати помилкових ілюзій...

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •