Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 31

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    я не думаю, ви зменшите все, на питання "навантаження" крім того, якщо з урахуванням співвідношення цих обертів, і з тих коней, що ви робите малюк км-год invariando всі фактори, а потім звіти і обертів двигуна, тому, що більше резюме повинно зробити більш км-год? і водночас споживати менше?
    я поясню краще, якщо на п'ятій на 2000 об / хв я роблю 140 км / год з 150cv
    що зміниться, якщо я 180cv завжди на 2000 об / хв? у п'ятому завжди 140 км / год з цим впоратися??
    не ? ніж швидкість? ще можна створити з нічого, отже, єдиний, швидкості і оборотів, але з piucavalli як двигун споживати менше??скажіть, будь ласка, чому я не прибуття

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав McJTD Visualizza Messaggio
    я не думаю, ви зменшите все, на питання "навантаження" крім того, якщо з урахуванням співвідношення цих обертів, і з тих коней, що ви робите малюк км-год invariando всі фактори, а потім звіти і обертів двигуна, тому, що більше резюме повинно зробити більш км-год? і водночас споживати менше?
    я поясню краще, якщо на п'ятій на 2000 оборотів в хвилину я роблю 140 км / год з 150cv, що зміниться, якщо я 180cv завжди на 2000 об / хв? у п'ятому завжди 140 км / год з цим впоратися??
    не ? ніж швидкість? ще можна створити з нічого, отже, єдиний, швидкості і оборотів, але з piucavalli як двигун споживати менше??скажіть, будь ласка, чому я не прибуття
    Ви плутаючи речі трохи! По-моєму мова ?: щоб продовжити, наприклад, до 100км/год з оригінальною карті, потрібно тримати педаль газу до 45%! З картою змінена, і, отже, більшу потужність, ви бастер? тримати педаль газу до 35%.
    Так що, паритет? продуктивності, вам буде потрібно на 10% менше газу, і, оскільки це ? тісно пов'язана з кількості? дизельне паливо впорскується, відповідно витрачається менше!
    Зворотному мови: parit? прискорювач (враховуючи ще 45%), в умовах серії, їхали до 100км/год, а з більшої потужності, ми будемо подорожувати в 110км/год, Потім в паритет? витрата палива, підемо-й? сильний...

Зрештою, я відповів...
    Хоча в реальності? я хотів би зрозуміти, чому так? зазвичай той, хто змінює карту, каже, що це пу? збільшити потужність або зменшити витрату палива. Чому? замість цього, на їхню думку, ці дві ситуації не можуть жити, як замість того, моя ідея тільки що вираженою вище? Або мої міркування ? неправильно?

PS: очевидно, що значення, які використовуються в прикладі-чиста фантазія, наведу приклад практичний-й? ясно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Та насправді ти змусив мене задуматися, швидкість? кпп залишаються ті, тому всі мої міркування збирається отримати благословення;? пу? можливо, дотримуючись лінії логіки, який вони дали мені, що паритет? навантаження ви йдете pi? легко швидкість? більше, ніж " авто в наявності! Те, що мені цікаво ?: щоб отримати цей результат, не ? необхідно, однак, кількість дизельного палива більше? Може бути, економії палива ви отримуєте, чому? через хорошу карту покращує об'ємний ккд і горіння.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    можливо, я не пояснив, добре, що змінюється витрата палива-єдиний, швидкості і швидкості автомобіля, але з різною потужністю, щоб зрозуміти один одного краще, наприклад, ми ставимо точно такий же автомобіль, але з різними коні? є альфа 156 2.4 mjet від 175cv:
    від золота,а потім з 175cv,на 2000 об / хв на шостий їдемо 140 км-год
    mod,а потім з 350cv,на 2000 об / хв на шостий ми подорожуємо завжди, в 140 км / год? чи ні?
    обертання, і, отже, кількість ніг, які ми натискаємо, щоб вони завжди одні і ті ж однакові? чи ні?
    що зміниться витрата палива??
    bart відповідь, будь ласка.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав McJTD Visualizza Messaggio
    можливо, я не пояснив, добре, що змінюється витрата палива-єдиний, швидкості і швидкості автомобіля, але з різною потужністю, щоб зрозуміти один одного краще, наприклад, ми ставимо точно такий же автомобіль, але з різними коні? є альфа 156 2.4 mjet від 175cv:
    від золота,а потім з 175cv,на 2000 об / хв на шостий їдемо 140 км-год
    mod,а потім з 350cv,на 2000 об / хв на шостий ми подорожуємо завжди, в 140 км / год? чи ні?
    обертання, і, отже, кількість ніг, які ми натискаємо, щоб вони завжди одні і ті ж однакові? чи ні?
    що зміниться витрата палива??
    bart відповідь, будь ласка.
    Очевидно, 2000rpm, ми будемо подорожувати завжди і в будь-якому випадку до 140 км/год (якщо ми не механічних робіт, а потім передачі ? ж) незалежно від потужності двигуна!
    Різниця, а не в запиті крутного моменту, що ми робимо з допомогою педалі акселератора: а з 175CV ми будемо з газу до 45%, у той час як з 350CV там бастер? замість 30%...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    я знаю, що ви не хочете зрозуміти... ви, можливо, навіть 6 мільйонів, а мільярди нм крутного моменту, але, щоб піти на 140 км / год з однієї і тієї ж машині ми vorrano завжди 2000 оборотів в хвилину і завжди 45% педалі!
    обертання, і, отже, швидкість не створюють з нічого, тиснути менше прискорювач!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    не ? як ви говорите McJTD...маючи велику пару, на паритет? в швидкості? і обертів двигуна, педаль його шанувальників менше
    щоб зрозуміти цю концепцію, ви повинні розуміти, як інтерпретувати карту

з оригіналу, щоб піти в більш ніж 140 км/год до 2000rpm у вас є сигнал навантаження педалі акселератора в розмірі 40%, і нехай ебу значення 1000
    від на карту, щоб піти 140km/h = 2000rpm у вас є сигнал навантаження педалі акселератора в розмірі 35%, чому? маючи зіставляється значення 1000 не знайдете-й? 40% педалі, але бенсі 35% - педаль, в той час як у 40% педаль тепер у вас, як крутний момент 1050

цифри взяті зовсім випадково, просто як приклад
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    хлопці, я знаю, що тут цифри у разі, якщо ви даєте право!!не в образу ?!!
    припустимо, на карті педаль до 2000 об / хв і на 50% необхідний кут педаль навантаження chiametelo, як ви хочете, щоб ми дали мільйон літрів дизельного палива, де раніше був тільки один грам,тих обертів і з тим, що відсоток мільярдів дизель педаль ще автомобіль, і зробить більше швидкість чи ні?я кажу convintamente немає!!
    якщо автомобіль і завжди той же і змінюється лише кавалерія запитом обертів, і з цього запиту, педаль завжди подорожує на тій же швидкості!якщо ви говорите навпаки, і, як стверджувати, що кола виникають з нічого, тобто менше, педаль очевидно, menogiri і менше навантаження завжди ж швидкість? якщо не більше. хлопці, не робіть почути від ingegnre механік, що заднім числом, ви f? чорні очі!! або пу? бути, що їх f? мені!! але я сильно сумніваюся!!
    до речі, на форумі, не з'? ніхто не титулований i ncodesto так що може бути ясності на це дивне явище??
    Востаннє редагувалось mcjtd; 30-11-2012 у 16:33

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Насправді мені другої речі зробити відносно іп? фактори: com'? правда, що із збільшенням крутного моменту зменшує навантаження на педалі ? також? правда, що швидкість? в обмін і, отже, співвідношення Rpm/V-Eff (Режими & Швидкість?) залишаються в силі з-за rapportatura на обмін, що ? не вважається постійним; таким чином, не забувайте, найкращий об'ємний ккд, що відображається в найменшим навантаженням на педалі, щоб досягти і підтримувати певний режим (об / хв) і, відповідно, певної швидкості? (V-Eff), який, як сказав ? в результаті постійної ? у rapportatura передач. Більшу ефективність у паритет? навантаження.

У числі іншого:

Автомобілі Акції -> 3^ Марш - 80% Навантаження - 3800Rpm & 90Km/h
    Автомобілі, Зіставлений -> 3^ Руху - 50% Навантаження - 3800Rpm & 90Km/h

Потім,

Автомобілі, Зіставлений -> 3^ Марш - 80% Навантаження - при 4200 об / хв & 120Km/h

І саме це для мене визначає реальне зниження витрати палива в порівняння автомобілі акції і зіставити: паритет? навантаження автомобіля зіставляється розвиває оберти більше, отже, швидкість? більш паритет? швидкість обертання і швидкість руху? ? потрібно менше навантаження із-за кращою об'ємний ккд.

Я сподіваюся, що ' я пояснив!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    Насправді мені другої речі зробити відносно іп? фактори: com'? правда, що із збільшенням крутного моменту зменшує навантаження на педалі ? також? правда, що швидкість? в обмін і, отже, співвідношення Rpm/V-Eff (Режими & Швидкість?) залишаються в силі з-за rapportatura на обмін, що ? не вважається постійним; таким чином, не забувайте, найкращий об'ємний ккд, що відображається в найменшим навантаженням на педалі, щоб досягти і підтримувати певний режим (об / хв) і, відповідно, певної швидкості? (V-Eff), який, як сказав ? в результаті постійної ? у rapportatura передач. Більшу ефективність у паритет? навантаження.

У числі іншого:

Автомобілі, Зіставлений -> 3^ Руху - 50% Навантаження - 3800Rpm & 90Km/h

Потім,

Автомобілі, Зіставлений -> 3^ Марш - 80% Навантаження - при 4200 об / хв & 120Km/h

І саме це для мене визначає реальне зниження витрати палива в порівняння автомобілі акції і зіставити: паритет? навантаження автомобіля зіставляється розвиває оберти більше, отже, швидкість? більш паритет? швидкість обертання і швидкість руху? ? потрібно менше навантаження із-за кращою об'ємний ккд.

Я сподіваюся, що ' я пояснив!
    ну і даремно-все, пі? я думаю, що не з'? пояснення-й? ясно, а я думаю, що ключ картографування і менше споживання якої частини, необхідної для прискорювача

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •