Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    по мені, краще його закрити, чому? досить невеликий витоку, щоб не забруднити і засмітити цей egr,tappandola зберігає чищення клапана

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    40
    Як сказав giarras Якщо не блокується і залишається відкритим, Натисніть, щоб закрити її від карту, якщо egr працює добре, закриваючи її від карту, вам залишається відкритою 1%, і ви можете залишити його так.
    Щоб бути безпечним, ви повинні зняти його.У egr складається з 2 частин, в центрі вони є 3 або 4 гвинта,Вигвинтіть відкрити до половини і управління пружина всередині, що він рухається, добре.,А вже, що ? з чистою знежирюють кошти, якщо ви їх добре, навіть svitol.Потім закрийте всі і карту зробіть мод закриття egr

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    якщо закрити, навіть механічно, і набагато краще потім залежить від того, що машина і блок управління монтується для зручності..дивитися, звичайно, вже дізнаєшся, що на деяких edc15 ви можете chiurerla безпосередньо, без втручання в карту!! якщо ви кажете, що машина і я можу дати вам добру пораду...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ? правда, що egr-клапани залишаються трохи відкритими, навіть якщо вони не працюють?
    на тих, що я пробував нові перед установкою їх, мені здається, немає, але в інтернеті я прочитав, те, що говорили так..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    ? правда, що egr-клапани залишаються трохи відкритими, навіть якщо вони не працюють?
    на тих, що я пробував нові перед установкою їх, мені здається, немає, але в інтернеті я прочитав, те, що говорили так..
    якщо залишаються деякі відкриті після блокування карту,signfica, що клапан не працює, добре, що " ребра не закривається механічно, отже, може статися, особливо, коли і surata давно...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    повинне залишатися відкритим для 4%, які я знаю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    також з діагностики від ебу, виявляється, відкритий 4 %..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    40
    У табличній скільки закрити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Якщо клапан ? заблокований відкритим, це добре, але коли на діагностиці подивитися ? закрито, мало, що залишається відкритим, можна закривати? тільки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    якщо і закрита добре карту!! у diagniosi від значення 0%, то це залежить csosa штрихи ти..і взагалі залишається відкритим, це означає, що не працює механічно...

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •