по мені, краще його закрити, чому? досить невеликий витоку, щоб не забруднити і засмітити цей egr,tappandola зберігає чищення клапана
по мені, краще його закрити, чому? досить невеликий витоку, щоб не забруднити і засмітити цей egr,tappandola зберігає чищення клапана
Як сказав giarras Якщо не блокується і залишається відкритим, Натисніть, щоб закрити її від карту, якщо egr працює добре, закриваючи її від карту, вам залишається відкритою 1%, і ви можете залишити його так.
Щоб бути безпечним, ви повинні зняти його.У egr складається з 2 частин, в центрі вони є 3 або 4 гвинта,Вигвинтіть відкрити до половини і управління пружина всередині, що він рухається, добре.,А вже, що ? з чистою знежирюють кошти, якщо ви їх добре, навіть svitol.Потім закрийте всі і карту зробіть мод закриття egr
якщо закрити, навіть механічно, і набагато кращепотім залежить від того, що машина і блок управління монтується для зручності..дивитися, звичайно, вже дізнаєшся, що на деяких edc15 ви можете chiurerla безпосередньо, без втручання в карту!! якщо ви кажете, що машина і я можу дати вам добру пораду...
![]()
? правда, що egr-клапани залишаються трохи відкритими, навіть якщо вони не працюють?
на тих, що я пробував нові перед установкою їх, мені здається, немає, але в інтернеті я прочитав, те, що говорили так..
повинне залишатися відкритим для 4%, які я знаю
також з діагностики від ебу, виявляється, відкритий 4 %..
У табличній скільки закрити?
Якщо клапан ? заблокований відкритим, це добре, але коли на діагностиці подивитися ? закрито, мало, що залишається відкритим, можна закривати? тільки
якщо і закрита добре карту!! у diagniosi від значення 0%, то це залежить csosa штрихи ти..і взагалі залишається відкритим, це означає, що не працює механічно...