Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
дякуємо за запит неофіційний... Robys,хоча на форумі ? звичайна практика, коли ти з самого початку...або улюблений звертаюся по відношенню до спочатку формально питання "чим побожне" назву та роль, яку відіграє...а чому? мені завжди хотілося зробити свій корабель.....і якийсь хробак, психічного, що р? я assila...
повертаючись до, щоб sipmos...якщо на мить припустити, що ви можете зробити, це "change богоматері" на ecu у цій змінена, ви хотіли б moddarla зберігаючи також dpf і egr?якщо s?... я не хочу сказати єресь, але регенерації сажового фільтра, які також будуть записані в ecu із зазначенням дати та пробігу і в будь-якому випадку, що ви не виключите dpf і egr, що ви стикаєтеся не думаю, що це дуже можливо, що бачив, тип управління sw....це l? проблеми, що стосуються різних приладів на борту ще краще круїз-контролю,приладової панелі,autoadattamenti у відповідності з пробігом і ін...
...якщо я можу дати вам "рада" ...не вам докучати це гниль! жарт, звичайно,...
Те, що я вивчав, я ? служив, звичайно, але і багато інших речей, які я вчіться на полі, незалежно від того, багато іспитів, зроблені в 5 років...може, я ? служив-й? як підхід до технічні проблеми, які, як і отримані знання.
У будь-якому випадку: так, те, що ви говорите (про мемуарах, різних по регенерації та інше) мені здається, правильно і дуже логічно...
Те, що я хотів би перш за все мова пов'язана з пам'яттю км шляху, щоб уникнути обміну між двома ECU, рамки, межі зміни індикація км шляху, або навіть може з'явитися повідомлення про помилку (але, можливо, існує стратегія, за якої пріоритет? про це, так як, ? тих, хто між ECU і картина, що зберігається кількість км більше, щоб уникнути, що може бути достатнім встановити рамки-й? "молодий" (або pi? рідко, ecu-й? "молодий"), індикація км нижче, у рамках краю.
У всіх випадках, як ви кажете, можуть існувати й інші "непорозуміння" серед різних бортових систем обміну з двох блоків управління...ми rifletter? ...і, можливо, якщо ви будете? зробити експеримент, коли управління Sipmos sar? pi? дозріває...ми побачимо трохи...
Спасибі!