вибачте, але я емуляції я маю на увазі див. криві в режимі реального часу помиляюся?
вибачте, але я емуляції я маю на увазі див. криві в режимі реального часу помиляюся?
Також, те, що ви маєте на увазі тут ? моделювання випробувальний відповідні результати в плані потужності![]()
але і надійно, або краще реального? по мені добре тільки для rafronto тобто до і після , для мене залишають часу, які знаходять
Очевидно, не ? туристичне випробування, але, щоб дати вам уявлення про максимальну пу? йти...
я згоден з скф, що з zioweb тобто не буде точною, але може йти добре, щоб порівняти до і після, але в будь-якому випадку-це не випробувальний.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
il77grande також ви забанені з цього форуму?
однак powerdyn з elm не точний, але дає невеликі рекомендації з поліпшення
з powerdyn шляхом вимірювання найдовших в 10 секунд, і, правильно встановивши дані виявляється досить точним...
очевидно, що якщо ви спробуйте на другій передачі вам все, лопнув... красива програма....
по-твоєму, це нормально??
якщо я правильно зрозумів, ці програми вам кажуть, більше або менше, скільки коней в машині? чи краще, якщо порівняти, скільки кінських сил розвиває і знати, якщо є 5-10 20 л. с. і т. д."? заздалегідь дякую