Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 22

Обговорення: Рада на карту gp 75 л. с.

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    Вибачте, не могли б ви дивитися в перед, будь ласка?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    ecm на великий punto.jpg

Це ? те, що я можу змінити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    Ми сподіваємося, що він нас прибив...
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 23-11-2012 14:06

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав abberello Visualizza Messaggio
    Ми сподіваємося, що він нас прибив...

великий момент моєї 3 step.rar
    Це не вгадати, але зробити що-то з певним критерієм...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    Будучи новачком в самому початку нам треба вгадати..у мене, як путівник, як мапу audi a4 130cv і мою картку ? абсолютно різні...тому такі міркування, як ви мапу цій машині я запускаю мій мод...я, звичайно, nn sar? велику карту або не буде? взагалі добре, але якщо починається щось, звичайно, не дізнаєтесь ніколи! І тут повинні втрутитися користувачі, даючи поради тим, хто шукає...в іншому випадку, що потрібно підписатися на спільноту? Сенс спільноти ? саме це. Річ, яку я ненавиджу більше за всіх? ? коли один просить допомоги, а вам відповідають, що "мені не допомагав мені ніколи ніхто"...якщо ви зареєстровані в одному місці, де мета ? допомагати один одному, чому? ostenti допомогу? Це ? щось нелогічно!
    Дякую вам, замість того, щоб всі ті, хто критикують, добро або зло, інші роботи..просто cos? ви пу? поліпшити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Будучи новачком в самому початку нам треба вгадати..у мене, як путівник, як мапу audi a4 130cv і мою картку ? абсолютно різні...тому такі міркування, як ви мапу цій машині я запускаю мій мод...я, звичайно, nn sar? велику карту або не буде? взагалі добре, але якщо починається щось, звичайно, не дізнаєтесь ніколи! І тут повинні втрутитися користувачі, даючи поради тим, хто шукає...в іншому випадку, що потрібно підписатися на спільноту? Сенс спільноти ? саме це. Річ, яку я ненавиджу більше за всіх? ? коли один просить допомоги, а вам відповідають, що "мені не допомагав мені ніколи ніхто"...якщо ви зареєстровані в одному місці, де мета ? допомагати один одному, чому? ostenti допомогу? Це ? щось нелогічно!
    Дякую вам, замість того, щоб всі ті, хто критикують, добро або зло, інші роботи..просто cos? ви пу? поліпшити
    я згоден на все, крім про вгадати вам не доведеться вгадати, але на практиці метод (принаймні для мене).

для мене ? хобі, і я намагаюся так багато речей, але, насамперед, по ОДНІЙ ЗА РАЗ

редагувати карту, щоб раз і подивитися, як веде себе автомобіль. починається від перевищення, так? якщо встаєте різні ін'єкції, але не стосується пастки, небезпеки не відчувають вигоди. Подивіться, що gi? переміщаючи ті, тенденція змінюється. не перестарайтеся зі значеннями, які ви fotti зчеплення.

Керівництво, яке ви A3 не приймати її до уваги, що ті, ecu чомусь зовсім по-іншому (bosch VS marelli). Насамперед, залиште її втратити, якщо тобі дати кроком в ін'єкції від першої точки зупину на все "одно"... від кроком на підвищення, солодощі, максимум, що ви вважаєте за потрібне.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    на жаль, 1.3 mjet і трохи складним для розуміння, як управління і повністю відрізняється від інших,для інших починається із змінити карту, щоб раз і ми обміркуємо все разом ви не можете редагувати всю карту, не знаючи, що зробити, і через керівництво, що якщо те, що я думаю, ви butta цілком поза шляху, і ви отримуєте картку, жахливе,для інших у цьому форумі ніхто не буде дозволено чи буде писати, що йому не допомогли і він не допомагає, в іншому випадку, немає причин залишатися тут.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    Саме з пі? важко, я натрапив... може бути, я роблю, перш ніж змінити авто!!! Б розлучитися з ecm 1.49 відкриває мені на dx ці параметри:
    -iniection at part trottle [1]
    -iniection at part trottle (map1) [1]
    -iniection at part trottle (map2) [1]
    -turbo pressure
    -torque limiter [2]
    -torque limiter #2 [1]
    -torque limiter #3 [2]

це ? те, що я можу торкнутися... ви могли б знати, що це за карти?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Саме з пі? важко, я натрапив... може бути, я роблю, перш ніж змінити авто!!! Б розлучитися з ecm 1.49 відкриває мені на dx ці параметри:
    -iniection at part trottle [1]
    -iniection at part trottle (map1) [1]
    -iniection at part trottle (map2) [1]
    -turbo pressure
    -torque limiter [2]
    -torque limiter #2 [1]
    -torque limiter #3 [2]

це ? те, що я можу торкнутися... ви могли б знати, що це за карти?

замість того, щоб запитати, чому не на початку, важко це пояснити, наприклад, будь-яка людина може здогадатися, до чого відносяться " + " або " - наступні картки:
    -turbo pressure
    -torque limiter [2]
    -torque limiter #2 [1]
    -torque limiter #3 [2]
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Я бачу, триває це займе багато доказів, щоб зрозуміти, як працює цей ecu, насамперед, для назв карт, які ecm використовує, але які відрізняються від реальності
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •