Я кабель mpps v12, і я зробив, читаючи карту і карту ? те, що я написав про..я не знаю, як і мені коли-небудь ? вихід 400 kb
Я кабель mpps v12, і я зробив, читаючи карту і карту ? те, що я написав про..я не знаю, як і мені коли-небудь ? вихід 400 kb
Ок, спасибі, seguir? рада..
привіт всім, що ви сказали, і зрозумів мало, але не для вас, але і для технічних термінів, які ви використовували, якщо ви, будь ласка ви можете мені пояснити деякі речі, тому що деякі ecu ви повинні вирізати і, якщо ви порвали ви з mpps тому що centrallina, що ви читаєте і занадто грубою? тоді це 6f3, що це значить, всім дякую.
6J і 6F3 є моделі ебу Marelli.
скоротити планується файлу: вказується файл взято з резервної копії ? великий 2 мб і ріжеться, щоб стати від 1 мб, розмір, що mpps працює зі своїм протоколом, у письмовій формі. Ця операція не ? завжди потрібно, у випадку Marelli 1.3 multijet модель 6F3 ? потрібно вирізати 1 мб.
потім zioweb кажіть мені, що якщо файл, який і' великий 2mb треба обрізати до половини, і стає 1mb, але, як ви різання з mpps є функція для сніданків? потім, коли її силует, я зроблю дві папки від 1mb місяця справедливо як навантаження на ecm? і коли я пишу з mpps я повинен зробити два писання? останнє, що 1.3 multijet, як panda, punto y гірський 6f3? спасибі.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
В реальності? ви працюєте, то 2 мб, а потім, після закінчення всього ви, розмір 1 мб..
чи зрозумів, але після вирізати ділиться на два правильно, коли ви пишете, ви повинні написати по одному?