Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Обговорення: Погляд карту Audi A8 3.0

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    але в цьому авто що монтує edc16? і ? можете знати про те, які карти ви діяли?будь ласка, зателефонуйте в карти зі своїм справжнім ім'ям? вказавши, як то sw називає також, сенна? ви f? плутанина для тих, хто намагається зрозуміти,

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    *Mcjtd
    на карті франк ecm titanium викликає уприскування parzializzato час впорскування
    прости мене, якщо я використовую імена titanium, але, як правило, я працюю з тим і для розуміння цього імені, що карта відноситься, я дивлюся карту в 2D, я не великий спеціаліст, але у мене достатній досвід, щоб розпізнати карти в 2D
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    Дивитися magi я тільки що відкрив тему, де мета ? саме те, перекладати імена ecm в описові імена, щоб спробувати пролити ясність.потім мені підтвердили, що для цього ecu який я вважаю edc16 ecm називається тиском parzializzato мапу часу уприскування??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я тобі відповів, не ? можна узагальнювати, як ви робите, на жаль...в принципі ? cos? але не завжди.
    у цій ecu тобі підтверджую,інших edc16 ні, не тобі, я підтверджую, фінч? я не бачу файли в 2D
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Я хотів вказати на те, що після того, як зробили діагностику за допомогою vag в акп результати дві помилки датчика акселератора. Ці 2 помилки мають ту ж дату, коли ? був перенесений ЕБУ. Тому було б бажано скинути помилки Tiptronic кожен раз, коли ви перепрограмує ЕБУ.
    Я сподіваюся бути в допомозі, що поділилися цим деталям, які, можливо, для вас ? зрозумілим, але не для початківців, як я

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •