зрозумів, mai1984 але посилання орі. тому, якщо lori. мені як максимальне значення 6000 в барі який тиск я'
каже тиску turbo, але якщо не файл, а також адресу в питанні ne possiamoi говорити протягом декількох місяців.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
але ? неможливо, що оригінальні карти тиску turbo має 6000 значення. не існує
і в будь-якому випадку, не ? важко зрозуміти...
1000 = 1 бар
6000 = 6 бар
що, повторюю, не відносяться до тиску turbo, чому? ? неможливо
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
тоді я поясню, краще я з ecm2001 ви можете бачити ecu орі. тиску turbo в бар. з титаном мені говорите, що в таблиці, якщо або 2000-деко зняти 1000, еквівалентно бар 1.00, але якщо я бачу коштує максимум є я 6000, скільки я можу зняти для розрахунку бар , none' мови відправлю карту, але мені потрібно, щоб побачити тиск efettiva в бар. дякую
Як сказав msport, якщо немає вакансій файл орі, щоб перевірити їх ми не можемо-й? відповісти на це, я не зрозумів, чому? ще не зробили цього, якщо ви хочете по-справжньому допомогти!
я не можу в снд? а мені каже помилка в тому, що розділ повинен я побачити його? дякую
comprimilo з winzip і ви побачите, що ви можете зробити це в снд?
це міжнародні організації альфа jtd 150cv